nedjelja, 12. veljače 2017.

Auto na leasing za fizičke osobe

Auto na leasing za fizičke osobe I fizičkim osobama koje su u sustavu PDV-a ta bi se opcija mogla isplatiti. Pozdravljamo odluku kojom je leasing fizičkim osobama postao pristupačniji i. Građani koji su željeli kupiti automobil, a nisu mogli podići.

Auto na leasing za fizičke osobe
Ako se radi o fizičkim osobama koje se nalaze u sustavu PDV-a, i kod njih bi se to. Kada kupujete novi automobil na izbor se nude tri načina plaćanja:. Povoljan je i za fizičke i za pravne osobe. Uplatom zadnje rate i ostatka vrijednosti automobil prelazi u vlasništvo primatelja.
Auto na leasing za fizičke osobe
Trebate osobni ili dostavni automobil, teretno vozilo, građevinski stroj, viličar. Financijski leasing namijenjen je onima koji po isteku leasinga žele steći.


Leasing za fizičku osobu nema nikakvu prednost pred kreditom. PDV-a; Ugovori se zaključuju na razdoblje od. Kupiti automobil na kredit ili leasing u čemu je razlika? Neki stručnjaci ističu da je kredit bolji za fizičke osobe, a leasing je bolji za pravne. Leasing funkcionira na način da primatelj leasinga tj. Dakle, po isplati poslednje rate automobil prelazi u vaše vlasništvo, umesto da. Da, kod lizinga je učešće obavezno (20%) kada su u pitanju fizička lica.

Auto na leasing za fizičke osobe
Kredit je bolji za fizičke osobe, a leasing je bolji za pravne osobe.


Ili automobil mora biti nov da bi se kupio na leasing? Ali ako si fizička osoba bolje kupi na auto kredit, ili uzmi gotovinski kredit, takav lizing ti. Zahtjev za financiranje uz ugovaranje jamstva - Fizičke osobe pdf 0. Prvi Auto-moto forum u organizaciji Hrvatske gospodarske komore, bit će. Zanimljiv je podatak da 92,5% rabljenih vozila kupuju fizičke osobe.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.