ponedjeljak, 27. veljače 2017.

Curenje ulja ispod auta

Curenje ulja ispod auta Kapanje ili curenje ulja, koje u većini slučajeva ostavlja crni, masni. Prvi masni tragovi ispod parkiranog automobila, siguran su znak da se. Plavi dim – radi se o curenju ulja koje zatim sagorijeva zajedno s gorivom.

Curenje ulja ispod auta
Ukoliko dim izlazi ispod poklopca motora automobila, to najčešće. Znate li zašto ispod vašeg automobila postoji bara i znate li šta to znači? Uglavnom je razlog za curenje benzina oštećeni vodovi goriva, a kod starijih automobila. Ulje - Fleka je slična onoj koju pravi dizel, crna je i masna.


Curenje ulja ispod auta
Ponekad je to samo u obliku zamašćivanja motora i tu i tamo poneke kapljice, a ponekad se ispod motora pronalaze cijele lokvice te, za motor. Ne diraj ništa dok ne počne očito curiti. Brtva glave na 20720 objava1 svi 2011Više rezultata za peugeot-klub. Spremljeno u privremenu memorijuSlično13. Drugo pitanja, ako imam curenje ulja iz power steering sistema da li je. Sto se tice serva, curi odmah ispod rezervoara, znaci neko crijevo nije dobro.


Popravka vrijedi jer ne bi vjerovao kakva auta ljudi. Mogli bismo reći da automobil na neki način počne označavati teritorij kad mu počne curiti ulje ispod mjenjača. Od prije par mjeseci mi je počelo curiti ulje.

Curenje ulja ispod auta
Zamašćen blok motora, ulje ispod auta. Pri prvom odlasku na servis (PSC Dubrava), rekli su da su. Curi mi ulje iz serva - Forum - Index. E sada ko se kuzi, kaj bi moglo bit.


Nije da se full kužim, ali može curit od bilo kud. Curi u predelu od sredine auta ka prednjem točku (sa strane vozača). Može li mi neko reći šta bi to mogl. Opel Corsa C - curi nafta14 objava21 pro 2015Aditiv koji sprečava curenje ulja? CURI ULJE NA MANŽETAMA LETVE VOLANA15 objava19 ožu 2010ulje kod čepa, i pitanje za oil catch. Evo i slike odprilike gde kaplje i gde je masnjikavo od ulja. Hvala ljudi na resavanju dileme oko curenja,ok sad znam koliko moze da potrosi ulja :D.


Drustvo danas sam nesto cackao na autu i skidao zastitu ispod motora. Ulje u najvećem broju slučajeva curi iz spojeva na karteru i menjačkom. Sad toci ulje lagano dok ne pocne visak curiti van i to je to. Sagnem se ispod i vidim kako imam curenje. Udjem u auto vidim dijagnostiku i kaze ulje OK, sve OK. Da li neko moze da mi objasni u cemu bi mogao da bude.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.