nedjelja, 5. veljače 2017.

Elektromotori za ražanj

Elektromotori za ražanj Prije 6 dana - Motor okretač za ražanj 220V, Banja Luka, 24,99 KM, Praktican malih dimenzija. Simens elektromotor provereno ispravan. Elektromotor za centralno grejanj, stanje ne ispitano.

Elektromotori za ražanj
Dimenzije inox ražnja: 140 cm - Motor 220 + ražanj. Motor sa Reduktorom Za Razanj sa Raznjem. Komplet za ražanj za VELIKI kamin, sa planetarnim motorom inox cijev ražnja sa.


Ražanj za kamin – INOX + inox tacna 115 cm sa ručkama + škare za meso 10 mm na drvenom postolju + roštilj 50x70 sa nogicama….

Elektromotori za ražanj
Motor brisača, napajanje računala 12 V, težina greda 15 kg. Ukradeni elektromotori za ražanj, sokovi, bonovi za mobitel. Napravljen je tako da stražnji dio u kojem je smješten elektromotor miruje, dok se ostatak ražnja. Motori ražnja - Tehnika bez granica. U poslovnicama Servis Jelić možete pronaći motore ražnja različite snage. ELEKTROMOTOR ZA RAŽANJ ISPRAVAN ELEKTROMOTOR OD ŠPORETA ZA RAŽANJ, TAKOĐE SE MOŽE UGRADITI NA RAZNA DRUGA MESTA,NPR, ZA.


Proizvodimo elektromotore (trofazni elektromotori, jednofazni elektromotori, elektromotori s kočnicom, protueksplozijski zaštićeni elektromotori, servo motori). Veliki izbor polovnih i novih elektromotora i dodatne opreme. Kompletan ražanj u koferu koji možete ponijeti bilo gdje sa sobom, napajanje 12V.

Elektromotori za ražanj
Napajanje kao motor za razanj pitanje je sad ? Takodje, imaj na umu da losiji motori(iz juga na primer) nisu bog zna kakavog kvaltieta tako. Pozdrav Gdje kupiti motorić za ražanj sa getribom na 220 V? Tražim po netu pa nemogu naći ništa osim cijelih ražnjeva. Za ražanj vam je potrebno slijedeće: 1. Novi i polovni agregati, motori i elektromotori, ventilatori i generatori, Sever, Honda, Deutz, Iveco.


Hajgend motori za ražnjave su od Tam-ića, mrcine od pol kile vrte i vola ako. W, pogodan za okretač za ražanj i sl.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.