utorak, 7. veljače 2017.

Kacige za motor

Kacige za motor Prodaja motociklističkih kaciga u oglasima sa slikama i cijenama kaciga za motore. Kaciga - šljem za chopper,motor,skuter-KOZNI. KACIGA ZA MOTORE SKUTERE POVOLJNA CIJENA -NOVO-.

Kacige za motor
Izabrati odgovarajuću veličinu kacige je česta nedoumica i pitanje za one koji je prvi put kupuju. Kao cipela, čizma ili rukavica , svaka kaciga se za kratko vreme. Praktični saveti kako pripremiti motor za zimski san.


Kacige za motore Cross,Full face,Jet kac.

Kacige za motor
Veliki izbor polovnih i novih kaciga i potkapa za motocikliste. Dobrodošli u prodavnicu motoopreme. Predstavljamo Vam proizvode renomiranog švajcarskog proizvodjaca motoopreme IXS, jednog od retkih koji nudi. SOUMY kacige za motore po najpovoljnijim cenama do sada. Akcija traje dok traju zalihe ili popune novim kontigentom!


Pronadjite pravu kacigu za vas na Limundo aukcijama. KTM kaciga ( original) pogodna za manje glave (zene i deca). Home » Moto Oprema » KAPPA KACIGE. Vrlo specificna kaciga zato što zbog svoje dubine, dužine vizira i integrisanih naočara može se.

Kacige za motor
Rent a motorcycle in Croatia O namaPosebni PopustiUvjeti ProdajeDostavaO namaPosebni. To je klasična zatvorena kaciga. Postoji i podvarijanta, tako zvani flip-up. Drugi tip su kacige za moto kros i enduro motore.


To su one što imaju “kačket” i štitnik. Nositi kacigu tijekom vožnje motora nije samo stvar zakona, nego i zdravog razuma! Kaciga, naravno, nije „lijek“ za sve udese s motorom, ali vam može zaštiti. MOTOWELL skutera i motociklističke opreme za područje Srbije. Za što veću udobnost tijekom nošenja nude se različite veličine (XS, S, M, L i XL). Za lakše motore kao što su skuteri, najprimjerenije su kacige s otvorenim. Evo našeg konja za trku u najvišoj klasi :palacgore:.


NAJPOVOLJNIJE možete kupiti kacigu za motor, bicikl, skijanje, snowboard, ali gdje također možete kupiti i specijalizirane.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.