utorak, 7. veljače 2017.

Zagorje tehnobeton trafostanice

Zagorje tehnobeton trafostanice Zagorje-Tehnobeton za potrebe elektroprivrede proizvodi armirano betonske centrigurirane stupove uz godišnji. Radim kao armirač na polaganju armature za betonska kućišta – trafostanica. Title: Tehnobetonac - ljeto 2010, Author: Tehnobeton, Name:.

Zagorje tehnobeton trafostanice
Trafostanica se sastoji od tipskog armirano betonskog stupa proizvodnje G. Varaždin i konzola kao nosaca elektroenergetske. Proizvodnja betonskih centrifugiranih elektrostupova i betonskih kuæišta trafostanica. Hidroelektra, Zagorje-tehnobeton, Skladgradnja, Osijek-Koteks.
Zagorje tehnobeton trafostanice
Iste te trafostanice HAC je godinu dana kasnije prodao HEP-u za 300. DTS 12(24)-2x1000 proizvođača Zagorje-.


Za potrebe rada planiranog zahvata izgradit će se trafostanica instalirane snage 1 MW. Razbijanje temelja trafostanice paušalno. Može li se dogovorit da se na onoj trafostanici digne još jedan kat. Prema mojim informacijama navedene trafostanice do danas nisu. NADZOR I KONTROLA: INSTITUT GRA–EVINARSTVA HRVATSKE d. Zagorje Tehnobeton Miroslavu Buniću određen je. U tijeku su postupci nabave opreme za trafostanicu te za uređenje okoliša.

Zagorje tehnobeton trafostanice
Rekonstrukcija trafostanice u Donjem Knegincu. Svi elementi trafostanice izrađeni su prema TP za specijalnu zaštitu elektroenergetskih postrojenja.


ZAGORJE TEHNOBETON DD, 1-Apr-07, 2007, 104,709,136. Stambeno-poslovni sklop i trafostanica na lokaciji Kila III po programu POS-a u Splitu – 2014. Jan 2017 CG: Otvorena nova trafostanica u Nikšiću. HE Lešće, rekonstruirano je nekoliko trafostanica u prijenosnoj mreži. Ljube ica u vidu trafostanice te izmjene i rekonstrukcije.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.