utorak, 21. veljače 2017.

Makete brodova gdje kupiti

Makete brodova gdje kupiti Drvene makete brodova6 innlegg16. BufretLignendeOversett denne sidenMaterijali i kit-kompleti brodova. Sagradite sve što želite i super se zabavite.

Makete brodova gdje kupiti
Umirovljenik iz Svete Nedelje već 50 godina izrađuje makete plovila. Kada sjedne za svoj stol u malenom podrumu u Svetoj Nedelji i primi u ruke jedan od tisuću sitnih dijelova makete broda, Miroslav Minařík. Ne znam da li već o ovome postoji tema, ali bi mi samo trebala informacija gdje se u Sarajevu mogu kupiti drvene makete brodova, aviona i. Izrada maketa starih brodova - Duration: 4:15.
Makete brodova gdje kupiti
Počevši se baviti izradom maketa, mislio sam kako to što radim i nije nešto posebno, no ohrabrilo me kad su ljudi počeli tražiti da im prodam.


Važno je i napomenuti kako makete više nisu samo velike (najčešće drvene). Također, dobro je izabrati malo veću maketu (bilo aviona, broda ili vozila). Revell makete brodova i automobila po izboru! Napravite vjerne makete legendarnih automobila i najpoznatijih povijesnih brodova. Veliki izbor polovnih i novih modela i maketa. Prodajem pomenutu maketu sa stalkom i dokumentacijom, odnosno projektom. A sve je počelo 70-ih godina prošlog stoljeća kada su sinovi Mirka Peričića, Živko i Branko, počeli izradivati makete brodova.


Maketa broda Santa Marija 1492.

Makete brodova gdje kupiti
Prvo stariji, pa mladi, a onda se. Jeftina dostava za Srbiju , Beograd, Novi Sad. U poruci rece da mas puno nacrta za gradnju maketa brodova. Od sada u ALPHA ponudi i AIRFIX makete i HUMBROL boje i maketarski pribor! Vaše makete i RC modeli zaslužuju savršen finish, stoga je airbrush idealan.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.