petak, 3. veljače 2017.

Prigusnice na radijatoru

Prigusnice na radijatoru Prvo sam zatvorio do kraja (gornje) ventile u srednje tri prostorije ali ni tada nije bilo "odziva" krajnjih radijatora. Razdjelnici grijanja - Stranica 13515 lip 2015Odzračivanje radijatora - Stranica 530 lis 2012Dodatno zagrijavanje prostorije - Stranica 21 stu 2010Kak zadihtat spoj na radijatoru koji curi? Onda na radijatoru otvorit prigusnicu ako je ugradjena (odvodna cijev), ili je slaba.

Prigusnice na radijatoru
Tada se mora odzračiti svaki pojedini radijator koji ne grije. Ventili su Ok koliko sam skužio na radijatoru. Moguće je pojedinačno zatvaranje, ispust i punjenje, npr. Zatvoriš sve prigušnice na radijatorima, osim one u apartmanu.


Prigusnice na radijatoru
Preporuka svim stanarima: Ugradnja prigušnice. Funkcija prigušnice je: a) regulacija toplinskog. Tako do svakog sljedećeg radijatora stiže malo hladnija. Ako je na svakom radijatoru ugrađen prigušni ventil (prigušnica, detentor) na. Da li su otvoreni ventili na tom radijatoru, koji je hladan? Osim ventila na radijatoru postoji i prigušnica. SubscribeSubscribedUnsubscribe 1616. Prigušnica za radijatorRLV-S61,25 kn.


Termostatski radijatorski ventilRA-N113.

Prigusnice na radijatoru
Pokušavao sam sa "ozgračivanjem" radijatora, ali nije pomoglo. Ne znam gdje je na tim radijatorima ventil za odzracivanje ali ako grije. EDIT: nakon sto sam odvrnuo do kraja prigusnicu ovu na radijatoru u. Koristim termostatske regulatore heimeier,ali neznam kako podesiti prigušnice. Herz termostatski ventil koristi se kod automatske regulacije protoka vode prema radijatorima ili drugdje u sustavu gdje je to potrebno; Na termostatske ventile.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.