utorak, 21. veljače 2017.

Sedma izborna jedinica hdz

Sedma izborna jedinica hdz Nakon što je i HDZ, zajedno s koalicijskim partnerima iz HSLS-a konačno predao izborne liste za prijevremene parlamentarne izbore u rujnu. Božica (HDZ; zamjenica Kolinde Grabar - Kitarović). Zagrebačke županije, Karlovačku županiju, istočni.

Sedma izborna jedinica hdz
Hrvatska demokratska zajednica danas je predstavila kandidate za VII. Bit će vjerodostojni, dokazani, kvalitetni te spremni i voljni provesti program i pobijediti u 7. U HDZ-u se i danas kompletiraju izborne liste po jedinicama, nakon što su se jučer sastala najviša tijela stranke. Na prošlim parlamentarnim izborima u ovoj je izbornoj jedinici SDP-ova koalicija osvojila 39,15 posto glasova i sedam mandata, a HDZ-ova.
Sedma izborna jedinica hdz
HDZ-ove i SDP-ove izborne liste po izbornim jedinicama. Prvi na izbornim listama u sedmoj izbornoj jedinici koja obuhvaća.


Sedma izborna jedinica je važna jer - iako malo naginje ulijevo - ondje. Na drugom mjestu nalazi se HDZ na čelu s Davorom Stierom sa 28,9. HRVATSKA DEMOKRATSKA ZAJEDNICA - HDZ. VELIKA PREDIZBORNA ANKETA: Glasači Mosta u ovoj izbornoj jedinici masovno se okreću SDP-u i HDZ-u. Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković u Karlovcu je u četvrtak predstavio ukratko HDZ-ov izborni program te podržao, kako je rekao, izuzetno. Zagreba, Karlovačku županiju te istočni dio Primorsko-goranske. I ovog petka donosimo istraživanje, koje je provela agencija "2 X 1 komunikacije", o popularnosti stranaka i koalicija u izbornim jedinicama.

Sedma izborna jedinica hdz
SDP je osvojio također 6 mandata, kao i Živi zid, a HDZ je.


Davor Ivo Stier prvi je na listi u Sedmoj, Oleg Butković u Osmoj a Branka Juričev Martinčev u Devetoj izbornoj jedinici. Obrađene su tri izborne jedinice od kojih dvije slove kao SDP-ove. Uz očekivane HDZ, Narodnu koaliciju i MOST, u Sabor prema ovom. U petak će biti objavljene i posljednje četiri izborne jedinice: šesta, sedma, deveta i.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.