subota, 4. veljače 2017.

Sinkron mjenjača

Sinkron mjenjača Ako ćeš nastavit silovat mjenjač stvarno ćeš doći do toga da treba promjenit cijeli mjenjač a ne samo sinkron. Već je sad veliko pitanje koliko je. Sinkroni mjenjača15 stu 2012Toyota Auris problem!

Sinkron mjenjača
Peugeot 307 - problem sa mjenjačem2 ožu 2010Golf V problem sa mjenjačem. Tarnim dodirom spojka prethodno dovede vratilo na isti, sinkroni, broj okretaja što ga ima i zupčanik, pa se kod tih mjenjača promjena može obaviti i tijekom. Spremljeno u privremenu memorijuSličnoVlasnik vozila sigurno neće popravljati kvar na mjenjaču, pa nije namjera iznositi detaljne. Kad se sinhron potroši, javlja se ono poznato krčanje brzina.
Sinkron mjenjača
Imam problem kad saltam iz prve u drugu mjenjac mi zapinje, i prva.


Ako zahrze kad presaltas, to znaci da je na toj brzini otisao sinhron. Meni su rekli da na 307-ci rijetko koji mjenjač nije bio rastavljan. MF serije 30xx - Stranica 56 - Poljoprivredni Forum","rh":"poljoprivredni-forum. Hrvatska enciklopedija","rh":"enciklopedija. Prijavi drugu slikuPrijavite uvredljivu sliku. A čuj možeš pitati u dućanu koliko košta sinhron, možeš pitati. Tarnim kontaktom spojka prethodno dovede vratilo na isti, sinkroni, broj okretaja što ga ima i zupčanik, pa se kod tih mjenjača promjena može obaviti i tijekom. Bio u ovlaštenom servisu i rekli mu da sinkron druge brzine košta 600kn plus ruke ukupno 2000kn.


Vjerojatno je sinkron,ali mi je cudno sto poslije nema tih problema. Spremam se da prodam A6 koji imam ali moram rešiti pitanje menjača. Prebacivanje u III brzinu ume da zaškripi i to samo ako prebacim "direktno" bez. Zadaci mjenjača su: a) Povećati i prenijeti okretni moment motora b) Promijeniti broj. Kao i mnogim drugim vozačima Opela mjenjač mi zapinje prilikom ubacivanja u 1. Mr_G napisao: Kao da mjenjač nema sinkron prve. Mjenjači iz cijele Bosne i Hercegovine.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.