subota, 4. veljače 2017.

Stari motori za prodaju

Stari motori za prodaju Oldtimer motocikli u oglasima sa slikama i cijenama oldtimer motora u Hrvatskoj. Na prodaju motocikl Jawa RS 90 ccm - VETERAN, 1971. Prodajem Motor marke BMW typ R – 25 2.

Stari motori za prodaju
U ponudi stari motor, to što se vidi na fotografijama. Sve o motorima, motociklima, skuterima, Moto forum,Moto. Btw, ovih dana je u prodaji filmska Husquarna 400 koju je vozio Steve McQueen. Polovni motori Oldtimer prodaja i cene srbija - Strana 1.
Stari motori za prodaju
SubscribeSubscribedUnsubscribe 134134. Motocikli iz cijele Bosne i Hercegovine. Molimo upišite Vaš e-mail: PolovniAutomobili.


Kupujete ili prodajete polovni motor? Pogledajte kompletnu ponudu, uporedite cene, ili oglasite prodaju Vašeg vozila poptuno besplatno. Garaziran Motor nije registrovan Prvi vlasnik 065-8209-003 Samo kontakt. Prelazak sa dvotaktnih na četvorotaktne motore za kompaniju DKW stigao je uporedo sa promenom imena u Audi koje je korišćeno do početka Drugog svetskog. Oldtimer vozila sa slikama + antikni automobili prodaja – Index Oglasi. Zastava 750 Fićo - za restauraciju ili dijelove, motor odličan Zastava 750 Fićo - za.

Stari motori za prodaju
U Rusiji se i dalje proizvode i prodaju oni sirovi, stari modeli, koji pak. Dodajete li gas motor vuče u jednu stranu, a kad ga otpustite krene u. Motori koje izrađuje namenjeni su prodaji, a njegov cilj je da kupci budu zadovoljni i. Svi ti stari Norton motori, i Triumph isto, su baš egzotika.


U Hrvatskoj možete nabaviti stari Porsche, Cadillac, Jaguar, Mustang. Automobil ima tvornički motor, ali mu je potreba restauracija. Teško je prodati stari registrirani automobil, a neregistrirani gotovo. Kupio sam motor prije 2 godine ali nema papire ,provjeren je na policiji. Mini Grosser, odlično vozilo za osobe sa invaliditetom ili starim ljudima. Takođe, nudimo sve vrste plastičarskih radova, farbanje motora, vulkanizerske usluge i prod.


Adresa: Topličin Venac 12, Stari grad,Beograd. Evinrudee-tec vanbrodski motori servis i prodaja. Imate stari i dotrajali motor a želite više sigurnost, tiši i štedivljiji brodski motor?

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.