subota, 18. veljače 2017.

Tisak slanje paketa

Tisak slanje paketa Tisak slanje paketa Najniža cijena dostave paketa u Hrvatskoj. Promotivna cijena slanja paketa s Paketomata na drugi Paketomat. Predajte Vaš paket na najbliži kiosk Tiska te ispunite podatke o primatelju i pošiljatelju.

Tisak slanje paketa
Tisak slanje paketa
Cjenik i dimenzije paketa za slanje s kioska na Paketomat. Vidim da DM ima dvije kategorije (standard i premium) kod Tiska nema.
Tisak slanje paketa
Tisak slanje paketa
Sad je DM-u akcija da su standard slike 0,35 kn, premium mislim oko.


Unesite točnu i potpunu šifru paketa kako je napisana na Potvrdi o slanju paketa (Prijevoznica). Prijavite se na naš newsletter i budite u korak s ponudom i akcijama! Prilikom predaje paketa na prodajnom mjestu Tiska dobit ćete. Akcijske cijene tiska novogodišnjeg programa! Tisak - Novogodišnji program akcija! Najpopularnije dječje igračke: Winx, Frozen (Ledeno kraljevstvo), Ninja kornjače (TMNT), YooHoo and Friends i.

Tisak slanje paketa
Tisak slanje paketa
Name: tisak_akcija_prosinac_2014, Length: 1. Ako ste u potrazi za reklamnim materijalom ili poslovnim darovima,kvalitetne i efektne usluge tiska i veza potražite na specijaliziranom odjelu u prizemlju TC FIS. Dajte mi molim vas tocno sve recite kako slati tiskom,posto nisam nikada.


Mi se također bavimo i prodajom promotivne odjeće te na istu vršimo tisak u različitim tehnikama. Tiskamo tehnikom sublimacijskog tiska na šalice, majice. Kako bismo poboljšali kvalitetu medija u našoj zemlji, Hrvatska iznad svega odlučila je organizirati akciju u kojoj će nagrađivati. Za narudžbu tiska molimo navedite format i broj stranica knjige ili ispunite prijavu prateći upute na ovoj stranici. Evo cure, upravo sam saznala za novo, jeftinije i brže slanje naših paketa. Nije komplicirano, šalje se sa kioska na kiosk.


Nakon slanja, moje iskustvo je ovakvo: 1. Kolega s Foruma je kupio od mene makete i izabrao je slanje paketa preko Tiska. Najpovoljniji način za poslati paket u Hrvatskoj! Mojeg nema preko dva tjedna a trebao. Paketomat i kako se može inovirati dostava u procesu e-trgovine, bila je predavanja tema Darka Gašpara iz Tiska na OMGcommerceu. Mislim da je 10kn za slanje relativno velikog paketa jeftino. Evo vrti se na tv-u već par dana reklama da tisak dostavlja pakete za samo 10kn.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.