subota, 18. ožujka 2017.

Čišćenje vanjske jedinice klima uređaja

Čišćenje vanjske jedinice klima uređaja Na primjer, možete oprati filtre i s vanjske strane jedinice klima uređaja. Prije čišćenja, obavezno ugasite klima uređaj i isključite ga iz struje. Vanjska jedinica uređaja jako je izložena svakakvim vremenskim.

Čišćenje vanjske jedinice klima uređaja
Ukoliko primetite da se bilo gde u unutrašnjoj jedinici klima uređaja bilo koje žice ogoljene, ne. Klima uređaj - održavanje Sam svoj majstor. Vanjsku jedinicu nije potrebno prvih 5-6 god. Održavanje klima uređaja - Mala investicija vremena koja se višestruko vraća.
Čišćenje vanjske jedinice klima uređaja
Provjerite da se ispred vanjske i unutarnje jedinice ne nalazi nikakva prepreka.


Zašto klima slabo grije kad je niska vanjska ili unutarnja temperatura? Jedino što je korisniku bitno, to je redovno čišćenje filtera za prašinu. Prije početka sezone potrebno pozvati vašeg servisera koji vam je ugradio klima uređaj da uradi kompletno čišćenje klima uređaja unutarnje i vanjske jedinice. Servis klima uređaja , jamstveni godišnji servis , Panasonic , Mitsubishi , Toshiba , Daikin , Fujitsu. Pjenušavo sredstvo za čišćenje vanjske i unutranje jedinice. Ovaj iznad ti prvo preporuca jednom godisnje ciscenje klime a u zadnjoj recenici te upozorava kako. Vi cistite vanjsku jedinicu ili unutarnju. Svaki proizvožač savjetuje što češće čišćenje klima uređaja, čak se i garancija na.


Čišćenje vanjske jedinice klima uređaja
Prodaja, ugradnja i servis klima uređaja u Rijeci i na Kvarneru. Servisiranje i održavanje klime i ostalih rashladnih uređaja uključuje redovito periodično praćenje rada. Montaža klima uređaja - Vaše prostore ostavljamo onakve kakvim smo ih zatekli. Na nama je da se ocisti unutrasnja jedinica, turbina, i kadica za odvod. Prema preporukama većine proizvođača naši klima uređaji bi se trebali. Osim čišćenja filtera možete provjeriti dali je u vanjsku jedinicu upalo.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.