subota, 18. ožujka 2017.

Osram night breaker h7

Osram night breaker h7 Test automobilskog kluba ADAC pokazao je da takozvane long-life H7 sijalice zaista traju znatno duže od običnih, ali i da nekad ne. Im Test dabei waren 15 Lampenpaare von 6 bis 35 Euro Anschaffungspreis. Die Ergebnisse zeigen: meistens bekommt man entweder helles Licht oder lange.

Osram night breaker h7
Xtreme power žarulje imaju dužu trajnost od blue vision-a i night. Na ovom testu su testirali H4 sijalice, ali to i nije tako vazno, vazno je da Bosch Quick od 200 dinara nema pravog konkutenta. H4-Glühlampen im AUTO-BILD Test, ein Ergebnis: Marken-Qualität lohnt sich.


U posljednje vrijeme sve više se upotrebljavaju halogene žarulje s dvije žarne niti (tzv. žarulje H4), čija jačina je 55-60 W, koje daju bolju svjetlost i dulje traju.

Osram night breaker h7
U kategoriji Dodatna oprema ćete naći potkategoriju Auto žarulje u kojoj se nalaze sve automobilske žarulje za vaše. Bas jucer videl, na kutiji pise da je uvoznik Osram, na zarulji made in. Na kutiji pise do 50% vise svijetla, to je prema. Osram H4 i H7 Silverstar su opremljene sa srebrnim. U nastavku pogledajte našu ponudu auto žarulja.


Xenon effect zarulju za dugo svjetlo jer na fz6 je h7 za kratko a dugo koristi samo nit za dugo u h4 zarulji. H4 varijanta: osram unlimited i osram bilux vulgaris varijanta obične žarulje. Test je bio sa berlingom tako da su moguća odstupanja jer sjenilo. Pouzdano osvjetljenje od velike je važnosti za sigurnost u vašem automobilu.

Osram night breaker h7
OSRAM žarulje su sigurno najkvalitetnije rješenje za osvjetljavanje vašeg. Evo ovdje su ti usporedni testovi zarulja pa najbolje da sam odlucis.


Trgovine (0); Podaci; Opis; Mišljenja (0); Testovi (0). Losa je to sijalica, slabe su joj karakteristike, gledao sam test, kratko traje. NB zahteva, kao i sve druge nove zarulje sa pojacanim svetlosnim. S obzirom da je u Banjaluci cijena Osram Nightbreaker sijalice (H4) oko 9. Na tehničkom pregledu fizički pregledavaju sklop svjetla, žarulju i. Opis za ovaj rezultat nije dostupan zbog datoteke robots. Serija novih sijalica dostupna je u tipovima H1, H4 i H7, koji su prikladni za većinu vozila.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.