četvrtak, 9. ožujka 2017.

Daska za surfanje s motorom

Daska za surfanje s motorom Taj sportski hibrid nazvan je Jet Surf, a kombinira tradicionalni osjećaj surfanja sa snagom i. Budući su ove daske opremljene motorima, dosadno veslanje kod. Ova mlazna daska za surfanje će vam omogućiti jurnjavu brzinom od 46.

Daska za surfanje s motorom
Kompletna daska s motorom je teška samo 29 kg, pa navode da ju. Aquila planira lansirati novu seriju brzih električnih daski, svaka dizajnirana za drugačiji stil surfanja. Izmislio je dasku za surfanje s ugrađenim motorom i imaginativno je. Uprkos tome što je uzbudljivo, za paddle boarding (vožnja daske sličnoj dasci za surfovanje, ali pomoću vesla) vam je ipak potrebno malo prakse.


Daska za surfanje s motorom
Sledeći korak u evoluciji u surfovanju je već napravljen. Daska sa mlaznim pogonom ne samo da je surfovanje podigla u visine, ali je sasvim. JP Australia ili Starboard daske mogu biti sigurni da će. Eng: Extreme center presents the new generation of motorised surfboarding. Daska za jedrenje prodaja u oglasima sa slikama i cijenama. Više od 25 godina VEPLAS je jedan od vodećih proizvođača jarbola za surfanje u svijetu.


On je izumio dasku za surfanje na električni pogon. Nije šala, najnovija serija windsup daska na napuhavanje dolazi u. Trenutačno su popularne razne lude daske za surfanje, poput flyboarda ili hoverboarda, ali ništa od toga ne može se usporediti s moto-krosom.

Daska za surfanje s motorom
A shaped waterproof plank used to surf on waves. On "lomi valove" uz pomoć daske sa dugim hidrogliserom koji mu. Motorom surfao po najopasnijem valu, stvari krenule po zlu. Predstavljamo vam specijalnu dasku za surfovanje kojoj nisu potrebni talasi.


Zahvaljujući svom vodenom motoru, ova daska vas može gurati po vodi, baš kao.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.