utorak, 21. ožujka 2017.

Glavo nogomet u dvoje

Glavo nogomet u dvoje Nastavak najbolje nogometne igre glavama. U ovom nastavku u dvoje glave su još veće. Najbolje igre u dvoje teško se mogu naći, a velika potreba za tom kategorijom potakla nas je na pronalazak najboljih igri u dvoje.

Glavo nogomet u dvoje
Spremljeno u privremenu memorijuSlično18. Sportske igre Head Action Soccer Igre: Head Action Soccer. Igre za djecu Office Slacking 2 Igre: Office. Zanimljiva verzija nogometa u kojoj loptu udaraš glavom i pokušavaš savladati.


Glavo nogomet u dvoje
Serijal igri za dvoje počinje igrom nogometa zvanom noga glava. Zadatak je odabrati dobru ekipu i igrače. Tenis igra u kojoj je cijeli tenisač jedna velika glava. Cilje je prebaciti lopticu preko mreže i pobijediti suparnika! Opis igre: Tvoj cilj u ovoj smiješnoj nogometnoj igri je igrati protiv najpoznatijih nogometaša i pobjediti ih zabijajući im golove. Pokažite koliko ste spretni sa loptom u izvođenju penala, slobodnih udaraca te u utakmicama protiv drugih ekipa. Vrlo uzbudljiva igrica, kao i u pravoj kosarci postoji cak i sut za tri. Ukoliko zelite da igrate u single playeru, izaberite svog omiljenog NBA.


Vrlo je zabavna i zato ju zaigrajte.

Glavo nogomet u dvoje
Nogometne igre će vam teško dosaditi a mi. Glavonje fudbal svetsko prvenstvo 2014 je odlična igrice fudbala u kojoj morate da upravljate sa glavonjama kako bi osvojili svetsko prvenstvo u Brazilu. Izaberi svoju reprezentaciju i bori se protiv kompjutera ili prijatelja u ovom zanimljivom glavometu. Popularna igrica za dvoje u kojoj pogađate reći ili završavate na vešalima. SubscribeSubscribedUnsubscribe 1818.


United na vrhu; Kuyt z glavo odločil mestni derbi.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.