srijeda, 31. svibnja 2017.

Kubici u konjske snage

Kubici u konjske snage Kubici u konjske snage Kalkulator za konverziju kilovata u konjske snage. Milivat, Vat (W), Kilovat (kW), Megavat (MW), Joule per. Konjska snaga je naziv za više starih mjernih jedinica za snagu izvan sustava SI.

Kubici u konjske snage
Kubici u konjske snage
Oni imaju vecu kubikazu, manje snage u kW (ks), ali veci obrtni. Vrijednost u konjskim snagama se smatra samo informativnom. Znam da što je veća kubikaža, više goriva ulazi u cilindar pa onda se razvija i veća snaga.


Kubici u konjske snage
Kubici u konjske snage
Međutim, motor ima manje ccm, manje troši od auta. Spremljeno u privremenu memorijuSličnoPrevedi ovu stranicu30. Kubikaza, snaga u kw(ks), obrtni momenat i prisustvo turbo-punjaca. U novije vreme prelaskom na metrički sistem, snagu izražavamo vatima (W) odn. Posjedujem automobil čiji je motor zapremine 1,9 kubika a snaga oko 90 KS. Pošto svi pričamo o snazi motora, evo teksta koji ima za cilj da malo rasvetli šta koja od ovih veličina znači u realnom životu.


TJ kako se racuna koliko konjskih snaga ima vozilo ako znamo koliko. Eto moŸda malo glupo pitanje, ali na koji naèin preraèunati kilovate u konje?

Kubici u konjske snage
Kubici u konjske snage
Sjećam se vremena kada su konjske snage i njihov "višak" značile manjak. Definicija nečega što je izgubilo definiciju u smislu primjene. Mene buni sledeće recimo da imamo dva automobila 1. Mozes ti naterati i motorcic od 50 kubika da ti daje isto konja kao onaj od. Izlazna snaga koju proizvodi motor meri se u kw tj ks(konjima).


W), konjska snaga se još uvijek koristi u. Pratite vesti, analize i rezultate u fudbalu, košarci, tenisu i ostalim. V6 turbo zapremine 1600 kubika i 600 konjskih snaga samo. Neće smeti da vozi u periodu od 23 sata do šest časova i neće.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.