subota, 25. ožujka 2017.

Glet masa za unutarnje zidove

Glet masa za unutarnje zidove Fleksibilna masa za fugiranje sa svojstvom brzog sušenja. Gletanje zidova i stropova glet masom (Teranil), m 2, 12,00 - 15,00. GLETOLIN je praškasta masa za gletovanje unutrašnjih, cvrsto malterisanih zidnih površina, kao i gips kartonskih ploca.

Glet masa za unutarnje zidove
Naziv artikla, Šifra, Cena, Količina. Masa za obradu unutarnjih površina Ytong zidova i stropova u debljini max 5-6 mm. Masa za fino gletanje unutarnjih zidnih i stropnih površina.


Masa za gletovanje se može nabaviti zamešana sa vodom koja je spremna za.

Glet masa za unutarnje zidove
Zaglađivanje zidova masom za gletanje 2x i priprema za ličenje. U cijenu su uključeni komplet rad i materijal. Spremljeno u privremenu memorijuSličnoStanje rujan 2013. Teranil od Samoborke, dobra masa, sve sam s njom radio. Cijene gletanja ovisi u kakvom je stanju zid i kvadraturi ukupnog. Skidanje stare boje sa zidova i stropa = 5kn - cijena po m2 zidne i stropne površine. Zanima Vas cijena za proizvod MASA ZA GLETANJE?


Ispunite formular i pošaljite nam upit za željene proizvode kako biste saznali cijene i akcije koje trenutno. Praškasta masa za gletovanje unutrašnjih, čvrsto malterisanih zidnih površina, kao i gips.

Glet masa za unutarnje zidove
Unutrašnja masa za finu završnu obradu u zatvorenom prostoru. Na tržištu postoji dvadesetak vrsta masa za gletanje spojeva i to u rasponu cijene od 20,00 do 60,00 kuna za 5 kg. Kao i u večini slučajeva cijena sve govori. Idealna masa za renoviranje i gletanje!


Cijene su u kunama bez PDV-a, prema prodajnim uvjetima 2014. LJEPILO I MASA ZA GLETANJE STIROPORA STIROFIX & GLET 25 KG. Promjenjivi mjenjač cijena: Cijena s. Namjena: GLETOSIL je praškasta jednokomponentna masa za fino izravnavanje unutrašnjih zidnih površina. Sastav: hidraulična veziva, aditivi, mineralni.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.