subota, 25. ožujka 2017.

Iphone se neće upaliti

Iphone se neće upaliti Probam da ga upalim ali ne ide,sponim ga na punjač samo dođe apple logo 2,3 sec pa. Informatička tehnologija › Mobilna tehnologija i telefonija › iOSSpremljeno u privremenu memorijuSlično3. Stavio ga je punit, mobitel ne reagira na punjac.

Iphone se neće upaliti
Na uređaju se može zamrznuti zaslon te ne reagira na dodir ni pritisak na tipke. Uređaj se može i početi uključivati, ali se tijekom pokretanja zablokira. Ako drugacije nece ici, dfu restore. Ako ste se ikad pitali zašto vaš telefon odjednom neće da se pokrene, znajte.
Iphone se neće upaliti
Jedan od čestih problema zbog kojih telefon neće da se upali je opet vezan za.


Ništa neće biti prikazano na zaslonu. Jel moze pomoc, ugasio mi se tel, i sad kad hocu da ga upalim samo mi stoji ikonica tj. Mobitel je uredno radio, nije se ispraznila baterija. Stavio sam ga na punjenje i više ga ne mogu upaliti. Odnosno, pojavi se bijela jabuka i ništa više. Jedan, koji je manje više svima poznat je da pritisnete Home tipku i držite dok se aplikacija ne upali. Druga, manje poznata metoda paljenja je.


Samsung Galaxy S8 neće imati premijeru u Barceloni.

Iphone se neće upaliti
Telefon nece da se upali, dobio sam na poklon iz amerike. Nece da se puni odjednom, ima 2-3 dana punim ga i iskljucim punjac, nakon. Kako je moguce da nece u dfu i da ga iTunes ne pronalazi? Ne brinite, donosimo vam razloge zašto se to događa te kako možete. Ponekad se dešava da telefon neće da se puni, iako on može normalno da radi.


Internetu putem Safari pretraživača? Odaberi: Menu - Postavke - Općenito - Resetiraj - Resetiraj mrežne postavke. Kako da si pomognete ako vaš automobil neće da upali? Parafin se u dizelskom gorivu na niskim temperaturama kristalizuje, a ti kristali.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.