četvrtak, 30. ožujka 2017.

Golf 5 ulje u mjenjaču

Golf 5 ulje u mjenjaču Dsg izmjena ulja u mjenjaču - Volkswagen. Mjenjac ne radi dobro nakon izmjene ulja - Volkswagen. Lifestyle › AutomobiliSpremljeno u privremenu memorijuSlično25.

Golf 5 ulje u mjenjaču
Znači Golf V, 90 000km, jako teško šalta u nižu brzinu, u više ide bez. Golf V problem27 srp 2014Golf V neće u 3. POPRAVAK - Ispustite i napunite mjenjač s modificiranim uljem G 055 726. Molim vas koje ulje da naspem u mjenjač golf mk3 1.
Golf 5 ulje u mjenjaču
Potreban mi je savet oko zamene ulja u menjacu. ZANIMA ME VASE MISLJENJE O UPOTREBI LOZ ULJA U GOLFU 2. VW GOLF V 1,9 TDI - IRITIRAJUĆI ZVUK IZ KLIME.


Ponuda je velika (posebno u posljednje vrijeme unesenih Četvorki i Petica), ali je. TDI (140 KS) koji uz jači tempo voli popiti ulja. Petice sa DSG mjenjačem ili 4motion pogonom treba izbjegavati. Castrol sintrans transaxle 75W-90, ili Castrol sintrans V FE. Ukoliko u mjenjaču ulje nije dobro, onda bi prebacivanje brzina bilo otežano dok je automobil hladan, a kada bi se zagrijao onda bi bilo lakše. No da priča bude još apsurdnija, dođe mi neki dan rođak koji fura golf V 1.

Golf 5 ulje u mjenjaču
DSG ugrađivati će se u početku u Golf, Golf Plus te Golf Variant u. Jednostavno je iskoristio izuzetno zahvalnu konstrukciju Golfa 5, te je prilagodio komercijalnoj upotrebi. Manžetne do mjenjača (par), 151 KM, 151 KM. Intervencijom se mijenja hladnjak ulja, rashladna tečnost, ulje u motoru, te se ispire.


Zanima me, kad bi trebalo da se menja ulje u. Vw Golf 5 u odnosu na svog prethodnika, znatno poboljšao pouzdanost. Zbog toga se povećava potrošnja goriva i ulja te smanjuje. Iako svi jako dobro znamo da redovito servisiranje automobila bitno utječe na njegovu. Učitao korisnik Drazen MilicZamjena ulja u mjenjaču. RENAULT MEGANE 1,5 DCI - KANALNI REMEN ? Pošto ne znam na koliko km se mijenja ulje u mjenjaču ni dali je mjenjano do sada možda bi promjena ulja (i filtera) riješila.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.