srijeda, 22. studenoga 2017.

Spužva bob skockani likovi

Spužva bob skockani likovi Luna Frnjau je bliska prijateljica Spužva Boba, inače. Gospon Kliještić, Plankton i vjeverica Luna oduševit će Vas na. Luna je bliska prijateljica Spužva Boba, inače vjeverica iz Teksasa.

Spužva bob skockani likovi
Kalamarko Pipkavac Spužva Bobov je prvi susjed i kolega na poslu. Luna (Sandy Cheeks) Ivana Hajder Plankton (Sheldon J. Plankton) Alen Šalinović Koraljka (Pearl Krabs) Mirta Zečević gđa. Vođa vesele podmorske družine SPUŽVA BOB SKOCKANI dobio je svoj film!


Pročitaj najnovije vijesti vezane uz pojam SPUŽVA BOB SKOCKANI.

Spužva bob skockani likovi
Spužva Bob Skockani je vesela žuta spužva koja gotovo uvijek upada u. Samo u Rusiji: Likovi iz crtića prebili vozača željnoga svađe. Spužva Bob, Patrik, Kalamarko, Gospon Klještić, Luna i drugi likovi iz ovog popularnog crtića. Ovo je super igra u kojoj možeš izabrati lika sa kojim ćeš voziti rally između : Spužva Boba, Jimmy Neutron, Otis, Taka. Najbolje je i to što možeš izabrati i vozilo. Glavni junak je naravno Spužva Bob, simpatična, vesela, razigrana, uvijek.


Tu je još cijeli spektar likova koji naseljavaju Bikini Bottom, točnije dno oceana. Posjeti turnir u borilačkim vještinama Bikini doline. Osim njega tu su i njegovi prijatelji, Patrick, Sandy i drugi likovi iz Bikini Doline.

Spužva bob skockani likovi
SPUŽVA NA SUHOM u kojem su glasove likovima posudili Darije Somi. U letku koji se dijeli u župi, naime, nabrajaju se smrtni grijesi i vežu se uz pojedine likove iz "Spužva Boba" – oholost, škrtost, bludnost, zavist. Donosimo trailer malog filmskog spektakla za djecu i odrasle koji će sljedeće godine poharati kino dvorane.


Grrr, opet petljaju sa živim likovima, to me uvijek smetalo, kao i crtići u. Bob Skockani", a redateljica Tina Landau kaže da će svijet i likove Bikini doline.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.