četvrtak, 16. ožujka 2017.

Honda hrv iskustva

Honda hrv iskustva Ima li itko iskustva s ovim autićem? HR-V je u klasi SUV-ova - Honda Recreational Vehicle, klasi u kojoj su odlike terenski oblik karoserije. Hondu HR-V preporučujem, jer se radi o jako kvalitetnom automobilu.

Honda hrv iskustva
Hondin SUV HR-V odlično se ponaša na cesti, a iako nema zavidne terenske sposobnosti, ima stalan pogon na sva. Kupih na kraju potrage Hondu HRV 2000. Zanima me da li imate ikakvih iskustava sa ovim autom, a još više sa plinom u njemu? Honda Fan Club › Car Inside › Tehnička pitanjaSpremljeno u privremenu memorijuSlično4.
Honda hrv iskustva
DALI JE TKO IMAO KAKVIH ISKUSTAVA S NJOM, DALI SE ISPLATI KUPIT.


Slično iskustvo imali smo i na pomalo zaboravljenom FR-V, gdje se. Honda HR-V je u izvjestaju svedskog tehnickog pregleda na vrhu liste. Honde s tržišta povukli HR-V, vjerojatno nisu ni slutili kakvu pogrešku rade. Preteča svih modernih kompaktnih crossovera. U Srbiju je stigao novi Honda HR-V, koji sa svojim prethodnikom, osim imena, nema ništa zajedničko. Novi HR-V će sigurno biti uspešniji od. Nakon punog desetljeća Honda ponovno ima dobar mali crossover. Najprostraniji je u svojoj klasi, ima punokrvan vozački karakter i ne škrtari.


Honda hrv iskustva
Gospodine Marušiću, bit ću uporan te vas još jednom zamoliti da mi napišete par riječi o Hondi HR-V, njezinom motoru i isplativosti. Koliko je važan tajming u auto industriji najbolje pokazuje primjer Honde s modelom HR-V. Ovaj japanski proizvođač predstavio je prvi crossover u svijetu još. Started by nb1979 , 26 Jul 2013 Informacije i iskustva. Na samo 429 cm dužine HR-V nudi prostora poput auta srednje klase i tu. Bez sumnje, teško ćete naći bolji auto u klasi malih crossovera od Honde HR-V.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.