četvrtak, 16. ožujka 2017.

Kunčić muškat žuti cijena

Kunčić muškat žuti cijena Cijena: 49,98 kn Cijena po L: 66,64 kn. Proizvod je spreman za isporuku. Kom: Opis proizvoda: Slatko vino vrlo nježnih alkohola, izuezte aromatičnosti i pitkosti.

Kunčić muškat žuti cijena
Već dugo u Međimurju nije vođena takva hajka kao proteklih mjeseci protiv jednog vrsnog vinogradara i vinara kao što je Dragutin Kunčić iz. Sve dame naprosto obožavaju to vino. Najbolje vino i ponos kuće je muškat žuti, koji je zapravo simbol Vinarije koja se nezaustavljivo penje na ljestvici uspješnosti.


Vino sajma po izboru posjetitelja Urbanovo 2013.

Kunčić muškat žuti cijena
Muškat žuti Vinarije Kunčić stvara. Tijekom tri dana trajanja Festivala Urbanovo 2013. Nagrada za rajnski rizling i muškat žuti-London 2012. Vinarija Kunčić je smještena u mjestu Banfi na zadnjim metrima sjeverozapadne hrvatske. Na desetke odličja osvojila su vina obitelji Kunčić u Hrvatskoj i Međimurju.


Naš najbolji proizvod i ponos obitelji je muškat žuti, za kojeg sami. KVALITETNI MUŠKAT ŽUTI, BERBA 2015, ROSSI ALKOHOL 12. Obitelj Kunčić proizvodi kvalitetna sortna vina, čiju ponudu nadopunjuje. U sljedećim danima predstavit ćemo Vam ponajbolja međimurska vina dostupna u "Međimurskom blagu".

Kunčić muškat žuti cijena
Minimalne količine i cijene mogu se saznati na upit osoblju Kneginečke hiže. Graševina Mitrovac Krauthaker 0,75l.


Podrum Štrigova, Chardonnay vinarije Kunčić. Slasno i toplo vino mješavina je sorata manzoni, traminac, bijeli muškat, žuti muškat. Takva je dosad bila cijena bijelih vina, a sad će stajati i crna. Kunčić, Jakopić, Dvanaeščak i Štampar međimurski su vinari čija vina, kažu Jeff i Mike. Vinska cesta, udruga vinogradara Pušipel, muškat žuti, sauvignon bijeli. Dodatne usluge: cijena smještaja sadrži i doručak: ne mogućnost prehrane na mjestu:.


Komentari odigranih ili predviđanje rezultata sljedećih utakmica svakako su. OPG Kunčić nalazi se na samoj granici između Slovenije i Hrvatske. Navede cijene i ponuda odnose se i na subotu. MEĐUNARODNI SAJAM GOSPODARSTVA INTERNATIONAL ECONOMIC FAIR MOSTAR 2012 27.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.