srijeda, 22. ožujka 2017.

Kako koristiti icloud

Kako koristiti icloud Automatsko sigurnosno kopiranje uz opciju iCloud sigurnosno kopiranje. Ako koristite program iTunes za sustav Windows, na traci s. Cloud ažurira sve tvoje fotke, dokumente, aplikacije, bilješke, kontakte i.

Kako koristiti icloud
Sigurnosne kopije možeš koristiti za obnovu svog uređaja ili postavljanje novog. U Appleu tvrde da su se potrudili korištenje iClouda učiniti što. Ako nemate, morat ćete ga napraviti da biste mogli koristiti iCloud. Ovaj članak je sve o kako koristiti prostor za pohranu, kako koristiti iCloud backup i kako koristiti iCloud na udio i sigurnosna kopija datoteke.
Kako koristiti icloud
Ovaj članak objašnjava pristup fotografijama iz iCloud u četiri jednostavna načina. Korak 1: koristiti iCloud na računalu sa sustavom Windows, najprije morate. Slijedeći korake u nastavku možete potvrditi izradu.


Pa me zanima, što zapravo znaći da je mobitel zaključan na iCloud. Uglavnom, zaključan ne možeš koristiti ni za što, a otključavanje nije. Cloud na siguran i jednostavan način vrši pohranu vaših osobnih podataka sa iUređaja i omogućava vam da ih koristite na više uređaja ili da. Cloud omogućuje pristup glazbi, fotografijama, dokumentima i drugim sadržajima s. Značajka Zaključavanje aktivacije otežava drugim osobama da koriste ili. Jel probao ko koristiti Doulci za icloud dal taj program stvarno radi ?

Kako koristiti icloud
Veliki broj vas sigurno je isprobao novi iOS5 u jednoj od beta inačica dosad izašlih i vjerojatno je većina napravila iCloud mail adresu koja se. Ako je potrebno, prijavite se na iCloud. Pritisnite Memorija i sigurnosne kopije.


Da li je moguce koristiti vise iCloud na jednom uredjaju. Opet ja smaram sa ovim pitanjima sto mozda svaka baba zna. Za Mac i iOS korisnike, oni svibanj imati koristi mnogo od iCloud kada je u pitanju podaci sigurnosna kopija i sinkronizacija. Nije teško to učiniti, no zahtjeva malo truda s vaše strane. Pravovremenim upitan da li bih vam koristiti postojeće e-mail adresu ili stvoriti nova iCloud. Prikazuje e-mail adresa; Izaberite jedno ili.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.