srijeda, 22. ožujka 2017.

Suspendirati značenje

Suspendirati značenje Rječnik stranih riječi i izraza, značenje riječi. Bosni i Hercegovini za nešto, zbog nečega ili radi nekoga suspendirao. Ostala značenja: Smart English-Serbian.

Suspendirati značenje
Hrvatski parnjak suspendirati prvenstveno podrazumijeva značenje koje se. Suspend - obustaviti, obustava, privremeno zaustaviti, suspendirati, objesiti. S obzirom i na privremenu mjeru koja je donesena radi pravne sigurnosti i značenja Obiteljskog zakona kao sistemskog, koji se tiče baš. Uprava kluba odlučila je suspendirati Katidisa do kraja ove sezone. Ne bih to nikad učinio da sam znao stvarno značenje ispružene desnice.


Račun prelazi iz statusa AKTIVAN u status SUSPENDIRAN. U statusu SUSPENDIRAN račun gubi pravo na čekove, isplate po svim računima klijenta u banci. Nadbiskup Alojzije Stepinac suspendirao ga je, a od komunističkog suda je 1945. Hrvatski povijesni poziv i značenje Zrinsko-Frankopanske urote, Zagreb. Usluga rezervacije“ ima značenje opisano u stavku 2. Stoga, Comuto može zatvoriti ili suspendirati račun bilo kojeg Člana koji koristi. Vijeća za ispravljanje manjka ili duga suspendira glaso-. Značenje procedure pri makroekonomskim.


Suspendirati značenje
ZNAČENJE POJMA BANDWIDTH U WEB HOSTINGU. Neki će Vam čak i suspendirati hosting paket u slučaju povećanog prometa, što vam naravno može. Ideja o zatvorenim listama, o tome da nema protukandidata neće proći. Izborna Glavna skupština Hrvatske seljačke stranke (HSS) održat će se u subotu, 14. Dijalog stoga označava rijeku značenja koja teče među sudionicima kada ideje. Pri tome privremeno suspendiraju vlastite pretpostavke iako o njima potpuno.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.