četvrtak, 30. ožujka 2017.

Kamen za oblaganje zidova cijena

Kamen za oblaganje zidova cijena Benkovački kamen prodaja u oglasima sa slikama i cijenama. Pogodan za oblaganje zidova,terasa i okućnica Cijena 69,00. Dekorativni kamen prodaja u oglasima sa slikama i cijenama.

Kamen za oblaganje zidova cijena
Prirodni kamen za oblaganje zidova,ograda,roštilja,kamina,šankova za interijere i eksterijere. Oblik, tekstura i boja napravljeni su toliko vjerodostojno da i oni najveći poznavaoci kamena ostanu u nedoumici i pitaju se je li to prirodni ili. Saznajte više o cijenama kamenorezačkih radova i izvođačima u kategoriji. Kamenoresci obrađuju kamen i oblažu sa kamenom nove zgrade.


Kamen za oblaganje zidova cijena
Spremljeno u privremenu memorijuSlično7. Dimenzije kamena su različite, dužine 20, 30, i 45 cm, širine 9 cm i debljine 2,5 - 3 cm. Kamen se pakira u kartonske kutije po 1m2 i u paketu su zastupljene sve. Cena postavljanja dekorativnog kamena se kreće od 8 do 10 evra po. IJENE U TROŠKOVNIKU SU JEDINIČNE I SLUŽE SAMO INFORMATIVNO. Zidanje zidova (nosivih i vanjskih) od kamena. Sve navedene cijene su informativne, za detalje se slobodno obratite na GSM ili e-mail. Gornja i unutarnja vertikalna strana arm.


Struganička lomljena ploča koristi se za oblaganje terasa ,staza,zidova,ograda itd.

Kamen za oblaganje zidova cijena
Tradicija gradnje i oblaganja kamenom u skladu je s prirodom i oznacava našu. To što opeka postavlja mjerila prije svega u podrucju termoizolacije zidova. U cijenu uključena dobava, montaža i demontaža oplate. Rustikalne površine sa bojama koje variraju od krem do sivih tonova. Koristi se za oblaganje okmotih zidova ambijentu daje rustikalni štih sa dozom elegancije.


Najpovoljnija cena sigurno u Srbiji.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.