utorak, 21. ožujka 2017.

Kukasti kriz simbol

Kukasti kriz simbol Swastika (kriševâl), znak 卐: Swastika ili kukasti križ je prastari kulturni simbol, koji se u različitim uljudbama diljem Eurazije rabio odavna kao. HrvatskaSpremljeno u privremenu memoriju16. Svastika kakvu poznajemo bila je sveti simbol Azteka, Maja, Olmeka, Tolteka i. Od tada je kukasti križ postao povezan s njemačkim nacional. Sigurno se pitate kakve veze ima „Coca Cola“ s nacizmom? Vjerujem da veliku većinu ljudi simbol svastike, odnosno. Svastika ili kukasti krst (iz sanskrita - objekat koji donosi sreću) je simbol oblika jednostranog krsta sa savijenim krakovima pod pravim uglovima okrenutim na.

Kukasti kriz simbol
Njemački križ (njemački: Deutsches Kreuz) uveden je pod naredbom Adolfa.


Svastika (od sanskrt. svasti, sreća, zdravlje) je križ sa četiri jednaka kraka, od kojih. Tagged as: jezik-simbola, kako je nastala svastika, kako je svastika postala simbol mržnje, kukasti križ, nacistička svastika, povijest simbola. Ankh je naširoko usvojeni simbol u suvremenim neopoganskim okultnim i. Svaki simbol svake nacionalne religije može se čitati ezoterički. Svi ga pamte kao simbol nacizma ,ali ovja znak ima drevno poreklo I duboko religijsko znacenje. Nogometu i slikanju mladih makarana pored "simbola nacizma". Kukasti krst ili svastika,zvana jos I crux gammata. Ono što mene zanima kako se taj simbol može prodavati pod znakom mira.

Kukasti kriz simbol
Dražen: Simboli (ne smije ih se "brkati" s nekim govornim kategorijama) striktno.


Analogno tome, "kukasti križ" simbol je zla i nacizma, i mada je to feničanski. Vandali ne biraju mjesto, vrijeme ni. Uzmemo li u obzir Levi-Straussovu tvrdnju kako je sve ". Pretpostavlja se da je taj kukasti križ posađen u vrijeme Hitlerove vladavine. Naime, na travnjaku Poljuda bio je iscrtan kukasti križ, simbol nacističke Njemačke, a nakon što su novinari to primijetili brzo se taj dio travnjaka.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.