subota, 11. ožujka 2017.

Kvake za sobna vrata

Kvake za sobna vrata HOPPE garnitura kvaka LIEGE - na štitu PZ92, TS67 -72, alum. Aluminijska garnitura kvaka s uskim štitom za profilna vrata. Sobna vrata prodaja u oglasima sa slikama i cijenama.

Kvake za sobna vrata
Nove kvake za sobna vrata, kupljene u bricostoru, bile zametnute četiri komada, cijena za komad 90 k. Naša tvrtka specijalizirana je za veleprodaju kvaka, ručki, vratnih i prozorskih okova, brava te dodatnog. Iz ponude izdvajamo kvake za vrata i odzračnike. Cijene kvaka od 69,00 do 539,00 kn mpc ovisno o modelu.
Kvake za sobna vrata
Colombo Design”, koja proizvodi kvake za vrata i prozore u različitim završnim obradama, raznih vrsta. Prodaja kvaka - DS DIZAJN ima u ponudi širok spektar kvaka za ulazna ili unutarnja vrata.


Za sobna vrata odaberite kvaku sa štitom ili rozetom za običan ključ, s time što. Osor promet u svom asortimanu nudi veliki asortiman različitih kvaka , kugli i rukohvata , različitih proizvođaća i obrada. Kod izbora garniture kvaka najvažniju ulogu igra mjesto odnosno namjena vrata na koju se montira kvaka. Postoje kvake za ulazna vrata, kvake za sobna vrata. Kvaka, kvaka za vrata, cilindar, elzet brava, brava za vrata, silt, rozeta. Nudimo Vam kvake proizvođača Schachermayer. Go je maksimum evolucije sigurnosnih vrata, koja je danas dostupna i Vama.

Kvake za sobna vrata
Saznajte tko prodaje i gdje kupiti proizvode iz kategorije "Kvake za vrata": Kvaka ANTOLOGHIA IMPERO - prirodno srebro; Kvaka ANTOLOGHIA OTTOCENTO.


Kvake za sobna vrata, estetski i funkcionalno, su vrlo bitan faktor izgleda Vaših vrata. U našoj ponudi nać‡i ćete razne vrste kvaka za sobna vrata. ZELENI 1250X400X260 5PUŠAKA VRATA1,25MM KUČ. Sef za oružje LM Univerzal 1250x400x260 mm, vrata: 1,25 mm, ključ: 0,8 mm, smeđi, zeleni.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.