subota, 11. ožujka 2017.

Punjenje klime u autu cijena

Punjenje klime u autu cijena PUNIONU PLINA VEĆ ZA OZBILJAN SERVIS AUTO KLIMA! PROMOTIVNA CIJENA PUNJENJA I SERVISIRANJA. Na redovnom servisu pri ponovnom punjenju auto klima-uređaja u sustav se dodaje novo ulje, iznimno.

Punjenje klime u autu cijena
Ponuda uključuje: punjenje i kompletan servis auto klime do 1. Redovne cijene usluga možete pogledati na CJENIKU. Auto klima Hrastinski u Zagrebu osnovana je 1993. Gdje ima u gradu (ZG) još neko mjesto za sličnu cijenu a da imate dobra.


Punjenje klime u autu cijena
Najbolji servis za klima uređaje u autima u Zagrebu je Šimun MT. Najjeftiniji nacin odrzavanja i dopunjavanja ISPRAVNE auto-klime. Kao što je i automobilu potrebno redovno održavanje i servis, tako je i klima uređaju potreban redovan servis. Zimski setovi kotača po super cijenama! U auto kući Lorena nudimo uslugu servisa i punjenja auto klima uređaja. Cijena peludnog filtera je cca 100 kn i plaća se u u Auto.


Servis i popravak auto-klime se u prostorima Frigoom-a radi za 99% vozila uz. Cijena servisa se nije mijenjala 2 godine i u znak vjernosti svojim. U redovan servis auto klime spada čišćenje ventilacijskih kanala, antibakterijsko.

Punjenje klime u autu cijena
Cijena redovnog servisa auto klime je: 400,00 kn (uklj.PDV). Maksimalno punjenje sistema koje se preporuča svima koji u autu imaju klimu minimalno. Svi popusti i akcije na auto klime u Zagrebu - na jednom mjestu. Kolege s Automoto-portala napisali su zanimljiv i koristan članak o klima uređajima, nadopuni plina i servisu. Punjenje auto klime samo 159 kn u Autopraonici Jimmy!


Naš auto servis nudi sve vrste automehaničarskih popravaka za sve marke. Uz montažu i balanisiranje guma nudimo i čuvanje guma u hotelu za gume po povoljnim cijenama. Generalno, samo za punjenje možeš otići bilo gdje, imaš i u Savi na Stupu, btw.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.