subota, 4. ožujka 2017.

Lose gumice ventila

Lose gumice ventila Gumice ventila, karike ili jednostavno sve u kompletu Automobili. V - lupkanje u motora12 srp 2010Gumice i karike25 stu 2009VW Golf III - velika potrošnja ulja15 tra 2009Prerana polugeneralka! TS pocela odjednom piti ulje - Alfisti.

Lose gumice ventila
Očito ima veze sa gumicama ventila nakon slaganja. Mike, da ali nisu gumice svemoguce, ako je vodilca losa, ventil plese u njoj i gumica. Plavi dim20 objava17 kol 2009Potrosnja ulja20 objava11 srp 2009Leteći ležajevi - generalka ili drugi motor? VM motor baca ulje na štangicu20 objava18 ruj 2007Više rezultata za alfisti.


Lose gumice ventila
Najčešće se problem gumica ventila i loše karike javljaju. Spremljeno u privremenu memorijuSlično22. U prvom slučaju radi se o neelastičnosti brtvenih gumica ventila, koje su vanjskim dijelom učvršćene na vodilice ventila, a unutarnjim. Nakoksao usisne ventile totalno, provlacio kroz gumice i lepio kao lud. LOUISA tiče i njegove ponude, oni su specijalisti za robu loše kvalitete, tako da uvijek treba gledati sa. To se sredjuje za pola sata zamenom gumica ventila.


Motor nije nikada otvaran tako da verujem da su karike lose. Ja sam prilicno siguran da su gumice ventila otisle, tolika potrosnja ulja se ne. Moguce je i kad su gumice ventila lose da trosi ulje, ali tada obicno zamasti auspuh.

Lose gumice ventila
Najverovatnije su ti gumice ventila lošije ili uljne karike otrošene. Click je upravu, ne mora nužno značiti da je "loš" motor, probaj sa. Mogu li se na D15B2 promjeniti gumice ventila bez skidanja glave. U service manual-u pise da moze ali se spominje neki specijalni alat pa me. Ne znam kaj glume ako auto nigdje ne slini a mjenjali su gumice ventila onda su nekaj zeznuli ili su gumice loše kvalitete.


Po ovome kaj si napisao za nizbrdicu , mogle bi i gumice ventila biti. Ono na šta sumnjam u tvom slučaju je loš kvalitet ulja. Raspitavao se ja i utvrdimo jednoglasno da su gumice ventila u pitanju.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.