subota, 4. ožujka 2017.

Romobil za djecu

Romobil za djecu Prodaja romobila i električnih romobila. Veliki izbor romobila u malim oglasima sa slikama i cijenama. Djecji romobil Kiddy je prikladan za malu djecu od 2 godine.

Romobil za djecu
Promjer prvog kotaca djecjega je malo veci nego stražnja. Bubamara - sve za djecu Košarica za kupnju (0). Omogućuje djeci od 4 do 6 godina (visine 95 do 115 cm) otkrivanje vožnje romobilom u najvećoj sigurnostiLagan, siguran i robustan romobil!


The good dinosaur romobil twist & roll baby 420526.

Romobil za djecu
Za djecu od tri do šest godina možete odabrati ovo vozilo pomalo retro štiha. ROMOBIL ZA DJECU SKUTER svjetle tockici kao NOV. Bolja stabilnost osigurana je s dva zadnja kotača, a visina volana. Micro Hrvatska - Zastupnik i trgovina romobila, guralica i pribora priznate švicarske. Zeleni romobil za djecu i mladež, koji podnosi do 100 kg težine. Izrađen je od čelika, ima podesivu visinu upravljača te je sklopiv. Djeca će već na prvi pogled zavoljeti romobil MINI MICRO 3u1 zahvaljujući njegovu dizajnu, a osim.


Romobil na dva kotača za djecu do 50 kg. Opis: jedan dječji sklopivi, manje nosivosti, prodajem.

Romobil za djecu
Za neke već skoro futuristički oblikovan romobil My Free 5u1 omogućava, da roditelji svog mališana voze na okolo na jako. Odvojiva prednja ploča s naljepnicom. Znači trebam veći romobil s tom podesivom ručkom tak da sad kupim makar i za. Ne one dječje poluplastične nego pravi kvalitetni romobil. Jaka aluminijska konstrukcija omogućava sigurno i dinamično istraživanje okoline. Veliki romobil za djecu i odrasle sa šarenim kotačima Kvalitetna aluminijska konstrukcija dopušta maksimalno opterećenje do 100 kg.


Da li ste vidjeli negdje za kupiti romobil sa tri kotaca ali ne plasticni vec.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.