petak, 31. ožujka 2017.

Motor za ogradu metro

Motor za ogradu metro Automatike za klizna dvorišna vrata s krila od 1,8 m do 8 m. Naš primarni cilj je zadovoljan kupac, a to osigurava naša povoljna cijena, vrhunska.

Motor za ogradu metro
Motor za klizna vrata do 600kg plus sva oprema dvorišna vrata akcija! Cena usluge ugradnje motora za kapije zavisi od korišćene opreme, tehničkih preduslova. Primer ugradnje motora za klizne kapije sa instalacionim kablovima. Jedan frend ima namjeru kupovati motor za kapiju, pa reko da pitam ovdjeima li netko.
Motor za ogradu metro
LIFTMASTER je najveći svetski proizvođač motora za garažna i industrijska vrata. Izradjujemo po vasoj zelji ili nasim predlozima sledece; kapije, ograde, gelendere.


Motori za klizne i krilne kapije Italijanskog proizvodjaca LIFE. Koliko ti je brz motor, i misliš li da ima dovoljni okretni moment. Na raspolaganju su vam različti motori, koji su primjerni za različite izvedbe vrata i uslove djelovanja. METRO Pogon metro je poseban u načinu montaže. Ugrađuje se podzemno, sa čime ne zauzima nikakav. Jak elektromehanički motor za krilna kolna vrata sa sigurnom BiSecur bežičnom tehnologijom i daljinskim upravljačem HS 5 BS crne mat boje; Za dvokrilna.


Elektopogoni za otvaranje ograda i vrata sa sustavima daljinskog.

Motor za ogradu metro
Metro CC Hrvatska on-line katalog proizvoda po akcijskim cijenama. Daljinski upravljac za garazna vrata koja prodaje METRO. Nove akcijske ponude proizvoda za uređenje vašeg doma u Metro i Metro Pro prodajnim centrima. Prelistaj Metro katalog - Ugostitelji. Trgovina Metro - pogledaj ostale kataloge ove trgovine.


Kapije, motori za kapije, garazna vratarolo vrata, ugradnja Metro-vrata.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.