subota, 11. ožujka 2017.

Najprodavanije pivo u hrvatskoj

Najprodavanije pivo u hrvatskoj Kao što je vidljivo najpopularnije pivo u Hrvatskoj je pišalina ono Ožujsko, Zagrebačke pivovare. Ostatak najprodavanijih piva u zemljama svijeta možete. Na temelju ovog rezultata, Karlovačko pivo osvojilo je status "Best Buy Award" za kategoriju piva za.

Najprodavanije pivo u hrvatskoj
Vrlo smo ponosni što su potrošači u Hrvatskoj odabrali Karlovačko kao pivo koje im pruža najbolji omjer. U REGIJI je najpopularniji Jelen, a i Hrvatska ima svoje. Najbolje od piva u Hrvatskoj u 2015.


Ratebeer je, pa, u duši jednostavno sajt za ocjenjivanje piva. Meksički ponos je ne samo najprodavanije pivo u Meksiku, već je i. Donosimo vam popis TOP 10 najprodavanijih piva u svijetu koji se. Nezaposlenost u Hrvatskoj pala zbog masovnog odlaska iz zemlje, ali. Riječ je o drugoj po veličini kompaniji u proizvodnji piva u svijetu s. SABMiller (South African Brewery Miller) u Hrvatskoj. Njihovo najpoznatije tamno pivo u svijetu Guinness, drži više od 50% prodaje. Najprodavanije pivo u SAD-u je Bud Light, nešto slabija verzija.


Ožujsko pivo je najprodavanije lager pivo u Hrvatskoj. Svake sekunde u Hrvatskoj se prosječno popije oko 7 boca Ožujskog piva.

Najprodavanije pivo u hrvatskoj
Tih dana na Korčuli se pilo Nikšićko, u Zagrebu Ožujsko, a iz dućana smo s. Vodeći distributer specijalnih piva za Hrvatsku. Od spomenutih 200-tinjak vrsta piva u boci, 15-tak najprodavanijih piva postoje i u točenom izdanju. U Americi je najpoznatije pivo – a općenito se misli da onda po toj logici i najprodavanije – Budweiser. U jednom pivskom rekordu svjetske pivke velesile Njemačke sudjeluju i – Hrvati. Naime, pivo Oettinger, koje dolazi iz istoimene bavarske.


Trenutno je najprodavanije pivo u Hrvatskoj s tržišnim udjelom od 40%.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.