ponedjeljak, 24. travnja 2017.

Adapter za podizanje lule volana

Adapter za podizanje lule volana Koji bicikl kupiti - obavezno pročitati prvi post! ACOR ASM-2319 adapter za podizanje volana. Alloy forged lock type ahead stem adapter.

Adapter za podizanje lule volana
Potrebno se prijaviti za ocjenjivanje. Detalji o proizvodu Aluminijski adapter za podizanje upravljačkog mehanizma na vašem bicikluA-Head verzijaPromjer: 25. A bilo bi dobro i krivi volan da stavis pa bi mogao bas lepo da. Adapter za podizanje volana Acor ASM-2319.


Adapter za podizanje lule volana
Na vrat vile ide adapter koji ima slic i lulu setas gore dole po zelji. Pogledaj ponudu trgovina, usporedi cijene i pronađi najpovoljnije lule volana za bicikl! LULA VOLANA - REGULATOR LULE A-HEAD ADAPTER. Ovaj artikl je dostupan isključivo po narudžbi. Categories: Dijelovi, Volani, lule i gripovi. Prodaja čelične ili aluminijumske lule za MTB, BMX ili klasične bicikle. Ukoliko su lula ili volana podešeni pogrešno - onda Vam može pomoći Satori. Maknuti može, pa ih premjesti iznad lule, ali ako dodaje onda se lula više nema za što hvatati.


Ako želiš povisiti volan kupi lulu s većim kutom i riser volan s velikim kutom.

Adapter za podizanje lule volana
Nastavak SATORI - za podizanje lule volana. POLUPODIGNUTI VOLAN ZA REKREACIJU 25,4 MM B'TWIN. ADAPTER ROTORA SA CENTER-LOCK - 6 RUPA SM-RTAD10. Glava Alligator za podizanje zatezača sajle mjenjača 421830571. PLOCICA VOLANA, 1084,28, JP GROUP, BUBA, autodelovi. AC837610, Rucica za podizanje prozorskog, 676,40, JP GROUP, BUBA, autodelovi. Prodajem roto kosilicu Kuhn, 5 i 6 diskova, hidraulično podizanje.


Prodajem adapter za kukuruz peteroredni OROS s rotofrezom, razmak. Prodajem sijaćicu Hasia, 3 m, s ulagivačima (lule), cijena 1. Pogon hedera je preko kardana sa obe strane kao i kukuruznog adaptera koji je razdvojen.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.