nedjelja, 23. travnja 2017.

Autoškola split forum

Autoškola split forum Forumi › Regija Dalmacije › SplitSpremljeno u privremenu memorijuSlično10. Auto škola Nino ti je zakon naućit će te jako dobro a i pomoć če ti u svemu što. Auto skole u Splitu4 objava9 lip 2013Auto škola.

Autoškola split forum
Forum › Tehnologija oko nas › Automobili i motocikliSpremljeno u privremenu memorijuSlično7. Autoškola - mišljenja, preporuka Svaštara. Sad da li veze ima autoskola sa instruktorom, to nebih znao, ali mislim da ako.


Hmmm, i mi smo bili 2 tjedna, a autoškola je jedna od većih u Splitu.

Autoškola split forum
Sad, što je bilo u zadnjih par godina ne. Auto škola Golf nalazi se na adresi Ulice Domovinskog rata 3, te ćete je lako pronaći jer se nalazi pored autobusne stanice nasuprot zgrade Općine. Daklem- autoškola Rotor najveća je autoškola u zagrebu. Siguran i brz put do vozačke dozvole. Za upis u autoškolu potrebno je donijeti osobnu iskaznicu i liječničko uvjerenje.


Za Split, autoškola Bruno na kmanu, za "A" voziš na fazeru, instruktor Ivo, zakon čovik, sve pohvale. Uvjek ti netko mora reči šta i kako ili ćeš kao neki pitati na forumu :LOL: , a to onda nije sam, a druga je stvar hoće li to biti. Ili nas posjetite osobno u poslovnicama Split i Omiš. Izabrao sam ovu autoškolu na preporuku prijatelja koji je bio super zadovoljan.

Autoškola split forum
Auto škola Hajduk u Splitu osposobljava kandidate za vozače A1, A2, A, B, BC, C, D, CE i AM kategorije. Za B kategoriju pođi u "Prometnu autoškolu". Za sve motore A, A1, A2 ajd u "Instruktora". Tu te vlasnik autoškole osposobljava.


Duugo mi je trebalo da se ohrabrim na ovaj korak i ne bih htjela opet. Za početak je najbolje upoznati autoškolu koju želimo izabrati. Splitu i okolici te jedna od najboljih autoškola u Hrvatskoj. Svakodnevno, iz godine u godinu, autoškola Telefax postiže sve bolje i bolje. Nisan sigur ali mi se čini da je Starliner išao u cijenu. Kod nas u Splitu ima dosta šškola di možeš polagat "D" ali samo dvi imaju svoj bus pa ovi.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.