subota, 22. travnja 2017.

Bolnice u zagrebu karta

Bolnice u zagrebu karta Bolnica Rebro, Zagreb (10000), Grad Zagreb, na Karti Hrvatske. Visoka razina kvalitete i točnosti prikaza. Sestre milosrdnice 10000 Zagreb, Vinogradska cesta 29.

Bolnice u zagrebu karta
Klinička bolnica Merkur, 10000, Zagreb, Hrvatska. Pretražujte lokacije Zagreba na satelitskoj i interaktivnoj karti Hrvatske. Klikom na ovoj stranici gdje je popis bolnica u Gradu Zagrebu otvoriti će Vam se karta na. Pretraga karte po ulicama, adresama, raznim djelatnostima i točkama interesa.
Bolnice u zagrebu karta
Jednostavan upis vlastite djelatnosti i dobivanje kôda za ugradnju karte u web.


Adresa: Avenija Marina Držića 4, Zagreb. Opis: Događanja u Avenija Marina Držića 4. DJEČJA BOLNICA SREBRNJAK Srebrnjak 100. Zagreb Karta grada - Najopširniji vodič grada Zagreb na portalu Zagreb. Položaj na karti u odnosu na Zagreb ( udaljenost od centra Zagreba je 46km, od čega 34km suvremenih cesta), pravca prema Mariboru ( 76km) i Varaždinu. Zagrebparking tvrtka je koja pruža usluge parkiranja građanima u gradu Zagrebu na javnim parkiralištima i javnim garažama. Dječja bolnica Srebrnjak smještena je u sjevernom dijelu Zagreba, iznad Kvaternikovog trga.

Bolnice u zagrebu karta
Do bolnice možete doći sa Kvaternikovog trga ili iz Petrove ulice. Autobusni kolodvor Zagreb smješten je nadomak središnjeg zagrebačkog trga, između.


Mihanovićevom i Vodnikovom ulicom gdje se nalaze. Botanički vrt, uz Vinogradsku ulicu u kojoj se nalazi bolnica. Karte za javni gradski prijevoz mogu se kupiti na kioscima ugovornih. Magdalena - klinika za kardiovaskularne bolesti Medicinskog fakulteta Sveučilišta J. Ljudevita Gaja 2 49217 Krapinske Toplice.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.