subota, 29. travnja 2017.

Bosch pumpa kvarovi

Bosch pumpa kvarovi Zufer u Visokom, koji inace radi bosch pumpe, kaze da nikad nije imao posla ko. BOSCH PUMPA RIKNULA6 innlegg28. Navodno masovno propuštaju Bosch pumpe, čitam pritužbe ljudi po forumima, serviseri ne stižu popravljati, meni također propustila gorivo, što.

Bosch pumpa kvarovi
Pumpa mora da se stavi na Bosch sto da bi se proverilo punjenje, takodje treba. Kvarovi na dizel motorima - Stranica 324. DTI, tako da ima logike kada su isti kvarovi u pitanju.


Ovako,prije par dana u toku voznje mi se u autu upalila lampica za grijace koja je gorila par puta i onda se auto ugasilo.

Bosch pumpa kvarovi
Reparacija Bosch pumpe BMW20 innlegg20. Boš (Bosch) pumpe visokog pritiska goriva, čine srce svakog dizel motora a glavni zadatak im je da dozirano ubrizgavaju gorivo u. Imam veliki problem, vozim Opel Astru 1,7 DTI 2001 godiste, naime auto nece da upali, prikopca se na dijagnostik i pokaze 0. BufretLignendeOversett denne sidenDizel pumpe, odnosno tzv. Naša tvrtka specijalizirana je za servisiranje motornih dijelova marke Bosch, a za to imamo i Bosch certifikat. U praznom rezervoaru se stvara veća kondenzacija, a voda uzrokuje stvaranje korozije i ubrzava propadanje pumpe". Bosch bos pumpa audi pasat 2,5 tdi 110,114,120 i 132 kw 106L,106D,106J,106E,p106B, itd.


E sad dali ta dva motora imaju isti problem sa Bosch pumpom skupa reparacija.

Bosch pumpa kvarovi
A šta se tiće bosch pumpe moja je samo preko noći krepala i. Crkla je elektronika bosch pumpe,zovem Simu pošalje drugu pumpu 280€,drugar zameni,kodira,auto radi kao sat,ali. Pozdrav svima, Nedavno smo kupili xsaru picasso 2. Auto je super, no htjeli smo ga na servis promijeniti ulje i ostale sitnice. Dio br 16 klizi pored aluminijskog kucista bosh pumpe. Imao sam slucaj da zapinje za aluminijumsko kuciste. Probaj pomjerati u desno i dobro.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.