petak, 14. travnja 2017.

Brežičanka brežice

Brežičanka brežice Odpiralni čas, ugodnosti in dogodki na prodajnem mestu Center tehnike in gradnje Brežice. CENTER TEHNIKE IN GRADNJE BREŽICE, Brežice - kontaktni ter drugi podatki o podjetju v Telefonskem imeniku Slovenije. Mercator Center tehnike in gradnje Brežice, predstavitev lokacije in odpiralni čas.

Brežičanka brežice
TRGOVINA MODIANATOVARNIŠKA CESTA 10, BREŽICE. Brežičanka« zdaj Center tehnike, gradnje in pohištva. Kot navadna državljanka in vaša soobčanka lahko iz lastnih izkušenj in opažanj pridem do zaključka, da je v občini Brežice veliko vprašanj in. MEDNARODNI ATLETSKI MITING BREŽICE 2016.


Brežičanka brežice
V skoku v daljino je zmagala brežičanka Senica s 4,98m, pri moških pa domačin Tim Medved s 6,39m. Regija 07 - Pariz, Brežice Radio Krka 0. Vita Majce, 27-letna biokemičarka z doktoratom iz organske kemije, je ena izmed zgolj. Skupaj so osvojili 8 odličij, od tega jih je pet odšlo v Brežice, dve v. Mlada slovenska skakalka v višino, brežičanka Lara Omerzu, se je te dni mudila v Splitu, kjer je vadila v družbi ene. Med prvimi ji je za laskavi naslov čestital župan Občine Brežice Ivan Molan, ki je v. Porodnišnica Brežice ali Novo mesto? Default avatar BREŽIČANKA 08 Avg 2008 11:53. V brežicah se je rahlo pooblačilo, grmi in pada dež.
Brežičanka brežice
Med članicami je prvič lahko nastopila tudi mlada brežičanka Nastja Galič, veteransko ekipo karateistov iz Brežic pa je zastopala močna pet.


Prodaja keramike in inženiring, Prodaja keramičnih ploščic za notranjo in zunanjo ureditev po ugodnih in akcijskih cenah, storitve inženiringa v Kera. Telovadno društvo Sokol Brežice je v nedeljo, 25. Knjižnici Brežice v Dvorani Savice Zorko. IRENA HRIBAR, zaljubljena v glasbo Edith Piaf, njen glas, njene pesmi, interpretacijo in pripovedi.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.