petak, 14. travnja 2017.

Učenje harmonike preko interneta

Učenje harmonike preko interneta LTK harmonika demo program za učenje diatonične harmonike frajtonarce. Ostali se učite tudi preko video lekcij KLIK. V celoti se lahko s programom LTK.

Učenje harmonike preko interneta
Poučevanje harmonike preko računalnika. Za učenje ne potrebujete povezave do interneta (program deluje v operacijskem sistemu Windows). Vharmonika je nova spletna aplikacija za učenje diatonične harmonike.


V čem se razlikuje od ostalih podobnih programov, kako do nje in še.

Učenje harmonike preko interneta
Da se učiti prek njih, če ni druge opcije. Igranje harmonike brez učitelja. E-harmonika je online škola klavirne harmonike za početnike i buduće harmonikaše koji žele da savladaju sviranje harmonike uz pomoć. Kje preko interneta bi se lahko naučil igrati klavirsko harmoniko. Ali da se može shvatiti i naučiti, može, ne baš preko noći, al opet. Samostojno učenje harmonike preko interneta za začetnike. Robertu Goterju naročil program za učenje na harmoniko VSLN.


Se želite naučiti pravilnega igranja na diatonično harmoniko tudi vi? Prije 6 mjeseci počeo sam učiti svirati harmoniku. Jer primjećujem da su u današnje vrijeme ljudi jako nestrpljivi: svi bi sve preko noći. Harmonika, procjena starosti i vrijednosti. B-ES-AS diatonično harmoniko, ti jih odkupim. Morda še nikoli niste pomislili, da je samostojno učenje inštrumenta (ali petja) preko spleta s pomočjo posnetkov na YouTubu, kot plezanje po lestvi samo z eno.


U svakom slučaju možete razvijati svoje vještine te dopunjavati svoje znanje i putem interneta. Već jako dugo (bezuspešno) tražim program za praktično učenje. Učenje sviranja harmonike u vašem domu!

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.