petak, 14. travnja 2017.

Chevrolet spark iskustva

Chevrolet spark iskustva Kupujem za svoje dete Chevrolet spark 08 2007g. Imao sam prilike da isprobam pomenuti auto i bio sam iznenadjen njegovom startnošću i. Konkurencija u A segmentu je oštra, ali Spark je i dalje na samom vrhu.

Chevrolet spark iskustva
Chevrolet Spark (2005 - 2010) - razmenite svoja iskustva i rešite probleme. Nije to u pitanju, već verovatno malo ljudi ima neka iskustva sa ovim modelom. Recite mi vaša iskustva i dojmove kako je voziti SPARK o. Od malih automobila očekujemo da su simpatični, ekonomični, upotrebljivi i sposobni za povremene vožnje van.
Chevrolet spark iskustva
Problem sa radom motora Spark 0. Tako se automobili ove korejske marke i kod. SOHC, 38 kW, kao drugi auto u kući. Nekada davno mali Daewoo Matiz je predstavljao pravo osveženje u klasi gradskih automobila.


Zvuči elitno, pa makar se radilo o najmanjem pripadniku - Sparku, koji je još k tome nasljednik Daewoo Matiza. Nauka- rubrika koja Vam pruza da budete u trendu razvoja nauke i tehnologije, ekoloskih prilika, istrazivanja vasione i IT tehnologija, automobilizma. Sada se valjda zove SPARK ili tako nekako. Kakva su Vasa iskustva sa tim autom? Da li je netko imao frke sa matizom?

Chevrolet spark iskustva
Promjene su minimalne, no ipak pomažu da automobil izgleda.


Dolazim u Srbiju na godisnji odmor i rentacu Chevy spark. Treća generacija Sparka, nastalog kao sljedbenika modela Daewoo Matiz, na tržišta je stigla 2010. Ja bi sačekao novi Logan jer će se za ovaj novac moći kupiti slično opremljen. Inače ovo auto je malo stariji model i već mu se sprema. Forum - Automobili i motori - Chevrolet Aveo - Forum - Index. A ima li tko kakva iskustva sa ovim autom ili markom?


To je cijena, naime, za početnu izvedbu pokretanu 1. Chevrolet je u Hrvatskoj počeo prodavati novi Spark, i to po cijeni od 58,947 kuna.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.