subota, 1. travnja 2017.

Čuvanje starijih osoba njuškalo

Čuvanje starijih osoba njuškalo Tvrtka: Udruga gluhoslijepih osoba Primorsko goranske županije. II▻TRAŽIMO OSOBLJE ZA 24-SATNU NJEGU I ČUVANJE STARIJIH I NEMOĆNIH OSOBA Stručna sprema: KV - kvalificirani, Vrsta. II▻Čuvanje starijih i nemoćnih osoba Čuvanje te njega starijih i nemoćnih osoba,privatni. Tražim odgovornu osobu s iskustvom u čuvanju djece za redovno čuvanje. Pomoć i njega starijih osoba -čišćenje i uređenje grobnih mjesta-usluge pomoći. Ostali uvjeti: Opis poslova: njega starijih osoba u domu. Opis radnog mjesta: Pomoc pri cuvanju djece Potrebna znanja i vještine: Osobe sa zapadnig djela Zg.


Čuvanje starijih osoba njuškalo
Pružate pomoć oko njege i skrbi starijih osoba? Objavio: Udruga gluhoslijepih osoba Primorsko goranske županije. Tražim osobu koja će se skrbiti za pokretnu 82-godišnju baku u zamjenu za nekretninu u Splitu. Oglasi roditelja za čuvanje djece: Prelistajte, je možda se ovdje nalazi Vaš idući posao. Trazim dadilju za cuvanje osmogodišnjeg dječaka u Zagrebu. Potrebna mi je odgovorna,pouzdana osoba koja zna sto je adhd jer djecak ima adhd te je. Traži se mlada, komunikativna osoba za prodaju ruža po ugostiteljskim objektima i na. Kada sam je molila da svoje iskustvo o radu u Austriji, gdje brine o starijoj osobi, podijeli s nama, komunikativna i spontana, kakva je po prirodi.


Posao na moru (daleko od kuće) i briga o starijoj osobi u kuci.

Čuvanje starijih osoba njuškalo
Tipičan je to oglas za posao badante, njegovateljice starijih i bolesnih osoba u Italiji, kojim žene iz Hrvatske već godinama pokušavaju popuniti. Trazim posao cuvanja starijih osoba po principu 0:24,sa sobom imam kcer od 3 g. Labina i Vodnjana s Riječankom su stupile u kontakt putem oglasnika u kojem se nudio honorarni posao čuvanja starijih osoba u Italiji. Nezaposleni Dubrovčani stariji od 50 godina od ožujka bi daleko lakše. Primjerice za čuvanje djece, korisnici mogu birati između odgojitelja. Oglas za skrb o starijim nemoćnim osobama koje traže nekog da se.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.