subota, 1. travnja 2017.

Prekvalifikacija 2016

Prekvalifikacija 2016 Zavod nezaposlene osobe upućuju na obrazovne programe stručnog osposobljavanja, prekvalifikacija i stručnog usavršavanja. PREKVALIFIKACIJA, Serviser električnih kućanskih aparata, predbilježbe. Prekvalifikacija se provodi isključivo za deficitarna zanimanja.

Prekvalifikacija 2016
U ovoj je godini plan prekvalifikacija za 390 osoba i to najčešće za zanimanja: vozač, kuhar, mesar. STRUKTURI OMOTNICE ZA PROGRAM IZRAVNIH PLAĆANJA U 2016. Izvor: Večernje novosti petak, 30.


TEHNIČAR ZA LOGISTIKU I ŠPEDICIJU – prekvalifikacija.

Prekvalifikacija 2016
Na završnoj godišnjoj konferenciji za medije objavljeni su podaci o nezaposlenosti koji govore da od 72. Programi prekvalifikacije i dokvalifikacije su pravo rešenje. Promenom zanimanja ili sticanjem viših kvalifikacija značajno povećavate šanse za posao. Grada Varaždina, tijekom studenog i prosinca 2016. VATROGASNA ŠKOLA – Ustanova za obrazovanje odraslih u školskoj godini 2015. POZIV za sudjelovanje na seminarima o društvenom poduzetništvu, seminari su financirani sredstvima EU projekta Erasmus + Prijave se prihvaćaju.


Akademija Oxford Ćuprija ima rešenje za Vas! Izaberite jedan od preko 500 kurseva koje.

Prekvalifikacija 2016
Nalazite se na: Obrazovanje odraslih, UPIS POLAZNIKA U OBRAZOVANJE ODRASLIH U ŠKOLSKOJ GODINI 2016. Text Widget omogućuje dodavanje teksta ili HTML. Pomoću text widget -a možete prikazati tekst, linkove, slike, HTML ili. Učilište Janus, u partnerstvu s Građevinskim fakultetom Osijek i Udruženjem „Baranja“ iz Luga, provodi projekt „Unaprjeđenje sustava.


Ove godine Zdravstveno učilište neće vršiti upis u obrazovanje odraslih za zanimanje zdravstveno - laboratorijski tehničar zbog premalog broja.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.