četvrtak, 6. travnja 2017.

Fpz preddiplomski studij

Fpz preddiplomski studij Cestovni, Gradski, Informacijsko-komunikacijski, Poštanski, Vodni, Zračni i. Upisi na preddiplomski studij, (1. godina). U prilogu se nalazi popis mentora kroz studij za ak.

Fpz preddiplomski studij
Upisi studenta koji će u akademskoj godini 2016. Za osobe (prvostupnike) koje su završile preddiplomski studij Fakulteta. FPZ dvije grupe (u 16:00 i u 17:30 sati ); 17. Svečane promocije završenih studenta preddiplomskog studija biti će.


Fpz preddiplomski studij
Popis predmeta koji se priznaju na preddiplomskom studiju po smjerovima. Upis završetka studija na dodiplomskom studiju po upisanom NPP-u u. Iznimno od uvjeta navedenih pod napredovanje kroz studij, studenti koji upisuju 2. ECTS bodova i napredovanju kroz preddiplomske i diplomske studije. Redovito napredovanje kroz godine studija. Razne obavijesti i događanja vezana uz fakultet i studij. Studij : Inteligentni transportni sustavi i logistika. Raspored predavanja: Objavljen je raspored predavanja u zimskom semestru ak. Preddiplomski studij; Diplomski studij; Poslijediplomski studij.
Fpz preddiplomski studij
Nastavni plan trogodišnjeg (3+2) preddiplomskog studija novinarstva FPZ-a je spoj.


Sveučilišni studij organiziran je kao integrirani preddiplomski i diplomski. Na FPZ-u postoje preddiplomski i diplomski studij novinarstva i poslijediplomski specijalistički studij iz Odnosa s javnošću koji, zanimljivo. Prijemnom ispitu na FPZ pristupilo je 1900 kandidata, a pravo na upis. Dosadašnji broj prijava za redoviti preddiplomski studij veći je od. U tom rješenju navodi se da Studij prometnih znanosti Sveučilišta u Zagrebu. Dvadesetjednogodišnji Marin Dokoza studira na Fakultetu prometnih znanosti na preddiplomskom studiju, smjer.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.