četvrtak, 6. travnja 2017.

Karabin m48 na prodaju

Karabin m48 na prodaju Povoljno prodajem osigurače spojnice zatvarača za karabin M48 i za poneke lovačke karabine. Na prodaju Zastavin lovački karabin, kalibar 8x57. LOVAČKI KARABIN IZH 18 MH CAL 243 WIN.

Karabin m48 na prodaju
Lovački Karabin , marke Zastava, kal. Joja - aka Majac - aka Legionar, puca iz M48 :) Jugoslovenski M48 u akciji. Prodaja M48 karabin u izvrsnom stanju. Isti je kupljen 1992,i iz istog je ispucano 5 metaka.


Karabin m48 na prodaju
U lov nije ni nošen,već je stajao u plakaru. Karabin, zastava 8x57,optika toskova,potpuno nov, radjen za izvoz ya americko trziste. M-48 je puška srbijanske proizvodnje nastala na osnovi puške Mauser Karabiner 98 modificirane za proizvodnju u Kraljevini Jugoslaviji prije Drugog svjetskog. Mislim nisu ljudi budale prodavati ilegalno puške preko interneta, a što se tiče crnog tržišta toga ima. M48 ima ko u prici, fol "lovacki karabin". Na moju zalost,na prodaju bokerica Zbrojovka 581-04 mod 3 cal. Vojska Srbije) NE VRŠE PRODAJU VOJNIČKE PUŠKE M-48 NA. U Austriji mozes da kupis karabin ili lovacku pusku dvocevku, driling ili.


Karabin m 48 prodaja,lovacko oruzje kupovina,cdm forum prodaja oglasi,burza oglasi dječja oprema prodaja,novosti oglasi prodaja motokultivatora,mali oglasi.

Karabin m48 na prodaju
Najveća internet prodavnica oružja, municije, lovačke i ribolovačke opreme, pirotehnike i kamperske opreme. Sve na jednom mestu, za uspešan lov i ribolov! Vaš lovački "karabin" postane još bolji, skup je to radnji. M48 modele koji koriste isti ili sličan sustav zabravljivanja kao M98. DETALJ SA KUNDAKA ZA ZASTAVU KARABIN.


Brza dostava, male cene i plaćanje priliko preuzimanja - Srbija. Tako, na primjer, za karabin treba da izdvojite 300 maraka, dok se. M-48,vjerojatno i optiku stavio gore i pucao do. Tih karabina nema puno i slabo se prodaju jer su odlični.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.