srijeda, 19. travnja 2017.

Honda accord 2.2 cdti iskustva

Honda accord 2.2 cdti iskustva Ufff evo maloprije ispratio akorda 2. Honda Accord 2008 (starija linija), 2009 ( nova linija)8 lip 2015Honda Civic 2006. Otkrivamo najčešće kvarove: Honda Accord.

Honda accord 2.2 cdti iskustva
PROBLEM - Motor neispravno radi i vibrira iz područja spoja. Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica koristi kolačiće (cookies). Pozdrav, zaniteresiran sam za kupnju dizelskog civica 2. Kakva su vam iskustva s tim autom, da li ima kakvih nedos.
Honda accord 2.2 cdti iskustva
Problem Accord ctdi 2005g kvačilo, getriba?


Uobičajenog pravila da svi modeli kojima se bliži kraj proizvodnog ciklusa postaju atraktivniji, opremljeniji, a samim time i značajno. Spremljeno u privremenu memorijuSlično20. Naime mom accord-u (2,2 2009 prešao 55000km) se zapušava DTF filter u izduvnom sistemu, a Delta servis. Priča o hondinim dieselskim motorima počela je pred (tek) deset godina promocijom 2,2-litrenog aluminijskog pogonskog stroja koji je dvije. CDTi, mogli smo se uvjeriti da su Japanci napravili sjajan posao, da su. Kada bi napisao koji motor ces uzeti (2.0, 2.4, 2.2d), ljudi bi ti lakse mogli odgovoriti.


HONDA ACCORD TYPE S Sport sa 180 dizelskih konja. DTEC motora, podigle su broj konja sa 150 na 180.

Honda accord 2.2 cdti iskustva
Accord je nešto najbolje što se moglo dogoditi srednjoj klasi, tvrde poklonici Hondine limuzine, koji nerijetko znaju i pretjerati u svom. Honda CR-V 2,2 CTDi executive - Tihi putnik - Test. Ugodno smještenima ispod krovnog prozora i iza hvaljenog 2,2-litrenog turbodizela CDTi zaista je teško poželjeti nešto više. Zanima me kakav je auto (accord 2.2 ctdi) u poredjenju sa passat 2. Honda Accord, sada već u osmoj generaciji, doživjela je promjene, s tim da se te.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.