petak, 21. travnja 2017.

Jastuk za trticu

Jastuk za trticu Ovaj tempurić je dragocijena pomoć osobama koje pate od kokcigodinije (bolne trtice), problema s kukovima i lumbalnom kralježnicom, kao i kod patoloških. Udobno, mekano i uspravno sjedenje – savršeno olakšanje za križa i trticu! Jastuk za sjedenje nezamjenjiv je onima koji dugotrajno sjede i imaju bolnu trticu.

Jastuk za trticu
Pomaže kod bolova kralježnice jer donji dio kralježnice ima slobodnu. U-otvor u stražnjem dijelu jastuka rasterećuje trticu. Poštovani, nedavno sam pala na leđa - na trticu. Ortopedski jastuk je koristan i nakon ozljeda i operacija.


Jastuk za trticu
Specijalni jastuk sa prazninom u području trtične kosti, na napuhavanje, sa ventilom. Indikacije: bol u području trtice, stanje nakon kontuzija i fraktura trtice. Konusni jastuk za sjedenje smanjuje opterećenje kralježnice i pritisak na diskove. Office Home dnu sjedala za masažu jastuk 4428096 iz 2017. Materijal koji ne gori, vodootporan i otporan na mrlje. Trtična kost (trtica) - problemi razni Zdravlje. Spremljeno u privremenu memorijuSlično Ocjena: 3 - ‎4 glasaPomagalo je zasnovano tako, da se sila tijela za vrijeme sjedenja prijenosi na butne kosti, kukove te trticu te rastereti dio koji uzrokuje bolove.


Jastuk je ispunjen memorijskom pjenom i prilagođava se obliku tijela te ublažuje pritisak na trticu dok osoba sjedi. Dolazi s mekom plišanom navlakom koja se.

Jastuk za trticu
Konzervativna terapija uključuje medikamentnu terapiju (nesteroidni antireumatici), mirovanje (fraktura, luksacija), jastuk za bolnu trticu. ConturGel jastuk učinkovito pozicionira natkoljenice uz minimalan pritisak. ANATOMSKI JASTUK ZA BOLNU TRTICU KRALJEZNICU HEMOROIDE, Prijedor, 10 KM, U OBLIKU POTKOVICE. Ipak coccygodynia (tzv se u medicinskoj zajednici bol u trtica). Evo jastuk za sjedenje treba biti svatko tko pati od kronične coccygodynia. Spas je za sve profesije sjedača i za teže pokretne osobe.


Pravo blago za bolnu trticu, hemoroide i bol u kukovima. Može se upotrijebiti na većini stolica. Kokcigodinija (kokcidinija) je bol u predelu kokcigealne (trtične) kosti, koji zrači (prenosi se) u okolne delove tela.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.