subota, 1. travnja 2017.

Kako zategnuti ručnu kočnicu

Kako zategnuti ručnu kočnicu Pomoćna kočnica koja je ujedno i parkirna "ručna" mora zadovoljavati minimalne sile kočenja. Najveća dozvoljena razlika kočenja na istoj. Zanima me kako podesiti ručnu kočnicu, jer hvata tek na zadnjem zubu.

Kako zategnuti ručnu kočnicu
Počalji od sasa77 taj Čet Jun 19, 2014 11:09 pm. Kako se zateže ručna kočnica 307 karavan? To što netko ne želi povući ručnu nakon parkiranja je, u najmanju ruku.


Ja ranije nisam imao obicaj da potezem rucnu kocnicu ali u zadnje 2-3 godine,kad.

Kako zategnuti ručnu kočnicu
Kad se previše zategne onda ume i da koči auto :help:. Automatska (električna) ručna-parkirna. Renault Club) - InvisionFree - zIFBoardsz4. Imam feeling da mi se rucna dosta olabavila pa me zanima kak to pritegnut. S ne zatezite rucnu kad mrzne jer bi mogli ostati tockovi zakovani i kad. Problem sa ručnom kočnicom - ŠKODA forumforum.


Spremljeno u privremenu memorijuSličnoPrevedi ovu stranicu2. Ručna kočnica mi ne koči ravnomjerno, i kad sam skinuo pepeljaru vidim. Cuo sam da se to moze zategnut unutar auta, znaci onamo ispod rucne.

Kako zategnuti ručnu kočnicu
Zatim sam dotegao sajle rucne kocnice , i bilo je manje vise ok nekih dva tri. A konstantno se cuje svaki put kad stisnem kocnicu neko kao. No, kada je ručna zategnuta a pakne recimo već napola istrošene. Kolika je potrošnja sa zategnutom ručnom? Je li moguce da je zaledila sajla ili je nesto drugo u pitanju?


Znaci, rucna je spustena, nije nista blokirano, ali se ne moze zategnuti, zakucana. Obično postoje štelunzi za podešavanje ručne-parkirne kočnice. Drugi način je podešavanje unutra u kabini, obično se skine plastika oko ručne, tu postoji kao.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.