nedjelja, 9. travnja 2017.

Knjiga putnih naloga zakon

Knjiga putnih naloga zakon Putni nalozi - tumačenje odredbi Pravilnika o porezu na dohodak. Vam i na putnom nalogu; dan, datum, relaciju, kilometre, tko je i kada i zašto. Ovim Pravilnikom uređuje se način izdavanja i odobravanja putnih naloga, visina naknade za. Evidencija se vodi putem knjige službenih putovanja. Zakona o cestovnom prijevozu Federacije Bosne i Hercegovine. Rok za predaju obračunatog putnog naloga poslodavcu nije propisan zakonom. Moguće je da ga poslodavac utvrdi u nekom internom aktu.


Knjiga službenih putovanja treba sadržavati osnovne elemente putnog. Prema Zakonu o prijevozu u cestovnom prometu u čl. Obračun putnih naloga i prikazivanje na JOPPD obrascu za sva službena putovanja koja započinju nakon 01. Kad je riječ o putnim nalozima, dokument za knjiženje troškova je putni nalog i. Osnovna dva razloga, izmedju ostalih, zasto je putni nalog propisan zakonom su: garancija tehnicke ispravnosti vozila i pracenje duzine. Pravilnik o sadržini, izdavanju i vođenju putnih naloga i evidenciji o izdatim putnim nalozima. Dohvat i prikaz izvještaja na primjeru putnog naloga.


ULAZ: Ulazni računi dobavljača, putni nalozi, ostali zahtjevi za plaćanje. Zakon o proračunu, Zakon o izvršavanju državnog proračuna, Zakon o porezu na dodanu.

Knjiga putnih naloga zakon
Referent za obračun plaća i knjiženje. Prije upisa u knjigu ulaznih računa. U Zakonu o cestovnom prijevozu Federacije Bosne i Hercegovine. Poslovnu dokumentaciju je potrebno čuvati na zakonom propisani način.


Zakon je predvidio i donošenje triju Pravilnika:. Zakon o kvaliteti zdravstvene zaštite i socijalne skrbi (pdf).

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.