subota, 29. travnja 2017.

Led traka napajanje

Led traka napajanje Led napajanja odnosno pretvarači iz 12V u 220V, prvenstveno služe za led trake. U ponudi imamo metalna I plastična napajanja, sa stupnjem zaštite IP20. Kako bi mogli pravilno spojiti LED traku, napraviti ćemo mali uvod kako bi Vas.

Led traka napajanje
Sve LED trake rade na 12V i za njih je potrebno napajanje. Pozdrav, imam pitanje vezano za LED traku narucio sam preko ebay-a ljubicastu traku pa me zanima dali bi mogao napajanje izvesti iz nekog. Spremljeno u privremenu memorijuSličnoTransformatori i ispravljači za LED proizvode. Njima napajamo LED proizvode tipa LED trake, LED žarulje, LED module, LED panele i sl.
Led traka napajanje
Prodajem napajanje za led trake,žarulje, u ponudi imam ispravljače plastičnih ili metalnih kučišta.


Za pomoč pri odabiru led napajanja. Prodaja LED opreme i pribora, napajanja, transformatora, pojačala i ostalog LED. V, broj dioda je 150 znaci 30 u jednom metru. Svetleće LED trake tipa 3528 ili 5050, sa 30, 60 ili 120 led dioda po metru, toplo ili hladno bele, žute, plave, crvene, zelene ili RGB, vodootporne ili ne, napajanja. U ovom članku ćemo pokušati približiti izvor napajanja LED traka i što je zapravo potrebno znati oko električkog priključka samih traka. Trebao bi savjet i misljenje nekog tko je dovoljno strucan u ovom podrucju ! Znaci htio bi spojit ovakvu led traku : Na napajanje od.


Ugradio bih LED trake u spušteni strop u dnevnom boravku, konkretno.

Led traka napajanje
Kako se napajanje rješava, za svaki kanal posebno ili zajedno? NAPAJANJA ZA LED TRAKE I MODULE, KONTROLERI ZA RGB LED TRAKE LED trake i moduli koje imamo u stalnoj ponudi napajaju se na 12V stabilizirano. Mean Well napajanja za LED rasvjetu. Led strip length 5m with 300 SMD 5050 Diode RGB color. Na tržištu se najčešće mogu pronaći LED trake sa napajanjem od 12 V. Ipak, ukoliko se LED traka postavlja dužinama većim od 5 metara. NAJVECI IZBOR NA JEDNOM MESTU LED TRAKENAPAJANJAKONTROLERI SA DALJINSKIM � Led traka 4 8w 3528smd 6400K Hladno bela IP20- 130din.


PVA-12100M005 INPUT 170-250V 12DC IP67 100W led napajanje. Napajanja, za Led rasvjetu, pogledajte slike i cijene u našoj online trgovini.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.