subota, 22. travnja 2017.

Matična ploča za iphone 5s

Matična ploča za iphone 5s E sada pitanje za vas je kupio bi maticnu plocu negdje preko neta za. MATICNA PLOCA IPHONE 5,5S, Konjic, 30 KM, 062-674-834. Novi Apple A7 čip dominira na matičnoj ploči a kako ekipa koja je radila.

Matična ploča za iphone 5s
U našem timu je stalno zaposleno 5 iskusnih servisera Apple uređaja. Popravak matične ploče štedi znatan novac klijentu u usporedbi sa zamjenom ploče. Na maticnu plocu dajemo 3mje garancije ako je nasa ugeadnja. Dali netko zna koliko bi u nekom privatnom servisu koštala promjena matične ploče?


Matična ploča za iphone 5s
Mobitel je navodno došao u doticaj s vodom,u mobisu. Zamjena maticne ploce se nikako ne isplati,moze se probati srediti i na. Mob se smocio, dijagnoza u servisu otisla maticna. Ima li mogucnosti naci negdje naci maticnu pa preseliti dijelove na nju? Popravak naispravnih komponenti na matičnoj ploči koji uzrokuju slab signal, loš zvuk, brzo trošenje baterije…. Na prodaju matična ploča baterija zadnja maska kamera zadnja za 3gs i prednje. Popravka kvarova na matičnoj ploči, uspešno vraćamo u život pokvašene i. Matična ploča koja je došla u dodir sa nekom tečnošću, a prošlo je više od.
Matična ploča za iphone 5s
S 5S preneseni su i drugi elementi, poput 4 inčnog ekrana.


A zamjena matične ploče sa onom koja nije zaključana na icloud? Da li ima pomoci ili mora da se menja cela maticna ploca? Moze i slomljeni 4s samo da je ispravna ploca i da nije skup. Najčešći mehanički kvarovi su vezani uz lom zaslona mobitela, kućišta i oštećenja matične ploče. Matične ploče - ADM Računala Web Trgovina, Jordanovac 42, 10000 Zagreb. ZAMJENA STAKLA NA IPHONE 5 450 KN ZAMJENA STAKLA NA IPHONE.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.