petak, 21. travnja 2017.

Munja akumulatori bjelovar

Munja akumulatori bjelovar Akumulatori se nalazi u mjestu Bjelovar. Pročitajte komentare i saznajte informacije za SERVIS AKUMULATORA I TRGOVINA, vl. Slavko Samaržija, Bjelovar na Imenik.

Munja akumulatori bjelovar
Munja je jedini hrvatski proizvodač: – starter akumulatora – trakcijskih baterija – stacionarnih baterija – akumulatora i baterija za specijalne i vojne namjene. Besplatna izmjena i testiranje bez čekanja u svim poslovnicama diljem RH-Promotivna. BJELOVAR SERVIS AKUMULATORA I TRGOVINA, VL. VARTA akumulatori: moćni, pouzdani akumulatori za manje ukupne troškove vlasništva za osobna vozila, teška komercijalna vozila, motocikle, glisere.
Munja akumulatori bjelovar
Kliknite ovdje i doznajte telefon, radno vrijeme i lokaciju na karti.


Pogledajte i druge subjekte koji nude slične usluge i. U našoj ponudi imamo više od 700 akumulatora različitih proizvođača i specifikacija. Tokić akumulatori na akciji - 25% popusta! Zagreb, Varaždin, Čakovec, Bjelovar, Vinkovci, Vukovar, Županja, Gospić, Split). Munja akumulatore kupljene kod nas ugrađujemo besplatno u Vaš autmobil. Popust na MUNJA STARTER AKUMULATORE. Bosch nego akumulator iz Mercatonea. GEL akumulator hermetika 8Ah-300Ah akumulatori solarni.


Munja akumulatori bjelovar
HAK preporučuje je sustav popusta na usluge članovima koji Hrvatski autoklub razvija već dugi niz godina. Razvijajući ovaj sustav HAK želi omogućiti svojim. U mjestu Puričani, pokraj Bjelovara smješteno je Izletište i vinotočje VINIA. Munja starter akumulatore na slijedećim prodajnim mjestima u Zagrebu:. BENKO AKUMULATORI, DRUŠTVO S OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU ZA TRGOVINU I. MUNJA-TRADE DRUŠTVO ZA TRGOVINU I USLUGE D.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.